Jump to content

Bjørnar_

Members
 • Content Count

  607
 • Joined

 • Last visited

About Bjørnar_

 • Rank
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjøretøy
  '07 Z4 3.0si Coupe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Setene ble veldig mye bedre enn de var, og det samme med rattet. Førerstolen har litt slitasje på venstre vinge, men det er vel stort sett ikke til å unngå på en bil med sportsseter. Og spesielt siden dette er ikke den enkleste bilen å stige inn/ut av. Originale nyrer ble mye finere, ja! Jeg syns det var litt uvant med engang, men nå liker jeg det helt klart mye bedre.
 2. Litt treg respons her, men fargen heter Montego Blau Metallic
 3. Skinnet i bilen trengte litt oppmerksomhet. Produkter som er brukt er Colourlock Leather Cleaner Strong, og etterfulgt av Colourlock Leather Shield.
 4. E46 Coupe i den fineste utgaven som er å få når det er snakk om en non-M bil. Helt riktig konfigurert denne også. Flott sak!👍🏻🤩
 5. Gratulerer med en bil som nok er veldig artig. Har selv en Z4 med samme motoren, og denne fungerer meget godt i små og relativt lette biler syns jeg. Kanskje den siste skikkelige BMW rekkesekseren i mine øyne?
 6. Ikke så mye spennende som har skjedd her. Men bilen er i ferd med å bli "ryddet opp i" siden jeg liker det mer originalt enn deler fra Biltema/Kina etc. I tillegg til service med skift av olje/filter, kjølevæske og luft/mikrofilter har det blitt montert originale eksosstusser, ny ZHP M-girkule og nye originale nyrer. Enkelte uoriginale skruer etc i motorrom er skiftet. Innstegslister er skiftet fra en grusom Kina-variant med blinkende lys til originale. Den har også fått nye Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 foran. I tillegg har calipere på alle fire hjørner blitt overhalt og lakkert i en litt mer nøytral farge enn blå som de var, med tilhørende lufting og skifte av bremsevæske. Bilen var nylig på PKK også, der den gikk gjennom uten merknader. Bilder av interiøret og understell er fra arkivet, så her vises ikke endringer som er gjort Så har jeg rukket å gjort noe veldig spennende: kjørt med den! Blant annet en utflukt sammen med mange likesinnede fra Nebbenes via Randsfjorden til Dokka. Hadde også en liten ettermiddagstur sammen med BMWCCN Innlandet til Helgøya forrige uke.
 7. Ny Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5-gummi på plass på "nye" felgene i front.
 8. Jeg syns bilen er som jeg beskrev, men oppfatningen av sånt er jo som regel litt forskjellig😉😅
 9. Takk! Det satt 19" Alpina Classic 09-kopier på denne når jeg kjøpte den. Grunnet en skadet felg så ble dette skiftet ut med BBS. Var usikker på hvordan det kom til å bli, men jeg syns det gjør seg.
 10. Etter 5 år "på andre siden" med MINI som nærmeste "BMW" handlet jeg i sommer ny hobbybil. Dette er en 2007 Z4 3.0si Coupe. Bilen er solgt ny i Sverige, og ble norsk statsborger i 2017. Jeg er eier nr 2 i Norge. Litt småtterier skal ordnes etterhvert i tillegg til det som allerede er gjort. Bilen kommer ikke til å være i utstillingstilstand, men målet er en fin bil i god bruksstand. Den er original med tanke på motor/drivverk. Understellet er originalt med Lowtec dempere/fjærer som senker 30mm, godkjent i vognkort. Hjul er originale BBS CH-R 8,5/9,5x19" som jeg har satt på nå.
 11. Hei, gammel tråd. Men er det N52 du bruker Gulf 5W-30 på? 🤔
 12. Tjohei, det kunne jeg jo funnet på å gjøre. Men er så mye negative folk her når man nevner slik bil så det gidder jeg ikke bruke tid på!
 13. Jeg kunne vel knapt vært mer enig din oppsummering hva Mondeo osv angår. Men alt til sin tid/rett. Vi har Mondeo som familiebil, og jeg har en 2003 Cooper S som bil nr 2. Kan ikke komme særlig lenger fra hverandre enn disse to bilene tror jeg til en vanlig sum med penger. Mondeo`n er treg, dvask og komfortabel. Cooper`n er veldig direkte både hva gassrespons angår, og kjøreegenskaper. Til info er min Cooper med 1,6 kompressor, og sportsunderstell med Eibach-fjærer og 17" OZ-hjul. Anbefales som morro-maskin!
 14. Bilde fra dagens BMWCCN Hedmark & Oppland-treff på Ådalsbruk!
×
×
 • Create New...