Jørgen-Fastbmw

Medlem
 • Innholdsteller

  1523
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jørgen-Fastbmw

 • Rang
  Generalmajor

Profile Information

 • Interesser:
  Førde

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jørgen-Fastbmw

  Jørgens E30 "M3" S62B50

  Eg starta siste innlegg i den tråden her om att det var 18 mndt siden siste innlegg, det er heile 25 mndt sia den innlegget no, det forteller litt kor lite engasjert en er på bimmers.no desverre. Litt har det jo skjedd sia sist, S62b50’n er solgt og ny motor er ferdig bygd. Alt av slitedeler som rådelager veivlager alle pakninger og tettninger er nytt, blokka er hona og stempler montert med nye ringer, veiv og råder med nye strekkbolter selfølgelig. Resten av motor er montert med ny oljepumpe vannpumpe. Blokk og topp er plana og toppen har fått nye tetninger og montert med ARP. Buret er komt ut og nytrekt komplett M3 interiør er montert. Heile bilens ledningsnett er byttet ut til facelift med elektrisk ruter takluke sentrallås Osv. Z3 tannstang ligg og klar for å monterast. Lar bildene tale for seg sjølv.
 2. Jørgen-Fastbmw

  Jørgen's E23 745ia barnfind

  Du tenker nok på det skjemaet her; http://www.bimmerforums.com/forum/showthread.php?2081977-E23-Factory-Alarm-Repair-Information Har den alarm-saken i bakplata ja og den ser ikkje ut som har noken funksjon lenger. Har prøvd å koble forbi startsperra men skjer akkuratt det samme - motor går strøkent i 1.5 sekund heilt til dysene slutter å pulse. Har ikkje målt dysene endå det er neste på to-do lista. Snodig det der med bensinpumpe ja, den var fysisk mindre enn den som eg monterte igjenn og. Har en kompis som er flink på automatkasser han får sjå litt på den, men første pri på lista er å få start på skiten, såg du etterlyste litt bilder frå motorrom so skal sjå om eg får posta noken i morgen Ka relee er det du tenker på då ? Har du foresten en prosjekttråd på din E23 ?
 3. Jørgen-Fastbmw

  Jørgen's E23 745ia barnfind

  Det er rett Brage, var der eg henta den Runke-K Bilen blir satt i den stand slik att det er mulig å bruke den i første omgang hvertfall, total restaurering blir det nok med tida men ikkje i nermaste framtid. Den er ikkje kjøpt ny i norge sovidt eg veit hvertfall, og er fullspekka i utstyr. Noke eg kjem på i farta er spylerdyser og viskere på frontlykter, exclusive interiør med skinntrekt midtkonsoll hanskerom b-stolpedeksel og deksel under rattstamme. har og el soltak med glassluke, 4x el ruter 4x el seter samt varme i alle seter. Er og minne på førerstol. Olje nivåregulering på bakdemperene. Har ei automatkasse frå 535 på hand so kan sikkert bruke den. Orginalspileren blir sittandes, sia interiøret er so komplett blir det å få det 100% hvertfall slik det skal vere. Takka for det shattered gabz og g-racing Prøvde med litt prosedyrer eg har funne på nett og med hjelp frå Pedi her på forumet. En prosedyre er å koble av batteri i 5 min, deretter koble batteri og vri nøkkel i 1. steg på tenningslås. då skal alarmen gå og det skal dukke opp eit nedtellingsprogram som teller ned frå 15 minutt. imens kan en legge inn ny kode i BC og vente til 15 minutter er gått og starte. det går altså ikkje, får ikkje fram noken nedtelling og alarmen går ikkje før på siste trinnet (av og til) so den prosedyra blei eg ikkje noke klokere på. Har og prøvd å koble dei to grønne ledningane som går til styreboksen til BC, då skulle en gå forbi den sperra, men det hjalp heller ikkje Har tråla nettet men føler ikkje eg blir klokare av det heller, men gjer ikkje opp. Tips mottas med stor takk
 4. Jørgen-Fastbmw

  Jørgen's E23 745ia barnfind

  Den har tre hol i golvet, eit større hol i kanal/dørkarm høgre side bak, der må døra og byttast. Har funne koblingsskjema på den gamle alarmen no, og håpa eg skal få kobla den slik att den starter i kveld
 5. Jørgen-Fastbmw

  Jørgen's E23 745ia barnfind

  Har gått til innkjøpt av en stilig 745ia som eg tippa er en av få i norge som er so spekka med utstyr. Planene er store men suget etter å cruise rundt i den er so stort att eg kjem til å ta alt litt etter litt. Prioriteringslista er; få start, bytte alt av væsker, bytte automatkassa fordi gamle eigar sa den kun gjekk i revers. TRENGER, SKRIK UT OM DU HAR !! MYKJE senk, luft kjem seinare. tjuvlåne BBS RX 9 og 10x17 felgane til M3'n, Farge opp igjenn seter og pusse opp treverket. Lakkrens og polering av all lakk krom og listverk grill osv. Noken som vil sjå bilder ? I og med bilen hadde stått so lenge uten bensin hadde bensinpumpa sett seg so måtte inn med ei ny bmw pumpe, den var litt lengre enn orginal men triksa det til med å kappe litt av røret ned i tanken. Den får gnist, den får bensin fram men tørre plugger. Er en alarm med navn Marderschock s2000 montert og den står å blinker å prøva å lage lyd, eg tipper den egentlig står "på" og startsperra er inne fordi dysene ikkje vil opne. Noken som har kjennskap til slike gammle alarmer ?
 6. Jørgen-Fastbmw

  Jørgens E30 "M3" S62B50

  Hallo Bimmers folk ! Att det skulle gå 18 mndt før eg oppdaterte prosjekt tråden skulle en ikkje tru, men tida går fort og det har igrunn ikkje vert so mykje å oppdatere om. Eg avslutta forrige innlegg her med en oppdatering om E30meet 2014so då får eg starte oppdateringa mi med bilder frå E30meet 2015 Om noken har bilder av bilen er det berre og poste dei her Det har igrunn skjedd lite med bilen, har fått kjørt den på noken lokale treff her i sogn og fjordane og ellers litt småkjøring på finværs daga/kvelda noke eg sikkert aldri blir for gammal for. Eit kult bilde frå campen vår frå E30meet. Var en god gjeng frå både sogn og sunnfjord som kjørte konvoi frå fylket og hadde det sosialt i forteltet kvar kveld. Eit bilde tatt av G-RACING/aleksander grepstad då eg den dagen som mangen andre daga stikker innom for å sjå på gliset han jobba med i garasja si På E30meet 2015 greide eg å hekte framfanger i biltralla når eg skulle kjøre bilen på hengar onsdagen når treffet var slutt, det må eg selfølgelig ordne no før våren kjem for fullt. Takk til Arne for god hjelp på liminga, det glømte eg ta bilde av men får knipse noken når det er ferdig slipt å sparkla Har og M3 baksete og Evo framstolar som etter planen skal til eit firma i polen for retrekking, det har latt vente på seg men det kjem inn til høsten igjenn, blir å kjøre med "banerigga" interiør ut 2016 sesongen. Har blitt fasinert av gamle bmw'er som E12 E21 E23 E24 osv so har gått til innkjøpt av en "barnfind" 745ia eg sjølv kom over ganske lokalt her, kjem egen prosjekt tråd om den ! På gjennsyn
 7. En bygger vel ikkje bunnpannne en nermast baserer seg på å må tette med noke lim/kjemisk metall seinere, bruke rød penetrant/sporstoff så finner du lett ut om det er tett eller ei, det brukte vi på innsuget vi lagde. Ellers ser det bra ut, bra att du gjer ting sjølv. Å vere avhengig av att andre må hjelpe til med sveis etc hata eg, so å bli mest mulig sjølvhjelpt på det meste er en positiv ting !
 8. Detta blir bra ! Men tør du å sveise so mykje på bunnpanna uten å ha den i "jigg" ?
 9. Jørgen-Fastbmw

  E30 340i -> S62 ESS Touring

  Hei ! detta vart stilig ! korleis er det å montere pressa reint karroserimessig ? kan eg montere på min uten å gjere noke modifikasjona i vange hjulhus etc ?
 10. Jørgen-Fastbmw

  Avus blue E36 M3 BBS rc 035/038, eibach pro

  Hei detta blir bra. Eg veit om en i førde med en sinnsjuk poleringsmaskin. lett å jobbe med om ringane er lause
 11. Jørgen-Fastbmw

  E30 M-tech 2 Hellrot tilbake til m20

  hei kor kjøpte du foringene ?
 12. Jørgen-Fastbmw

  E30 M-tech 2 Hellrot tilbake til m20

  Det her blir bra greier ! Fett med S54, bilen din fortjener det
 13. Jørgen-Fastbmw

  Jørgens E30 "M3" S62B50

  Ja eg vart godt fornøgd med fargen på senter og korleis den sto til blåfargen Takk for det, S62b50 er en rå motor i e30 Hei du ! Ja det var meg so stoppa deg i våtedalen Gjekk det bra på service ?
 14. Jørgen-Fastbmw

  E30 M3 1987.

  Bra du har rota deg til å laga prosjekttråd, det var på tide Blir ein flott bil når den en dag står klar