mcelg

Medlem
 • Innholdsteller

  146
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om mcelg

 • Rang
  Løytnant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bra teit. https://www.dt.no/nyheter/drammen/trafikk/bil-krasjet-i-porten-til-spiraltunnelen/s/5-57-1097542
 2. mcelg

  GS vs Koed

  Ai ai. GS burde hatt en boks man kunne krysse av i på Min Side om man ville se delenr. Var storkjøper på GS før de begynte å tulle, men handler mest på koed nå.
 3. mcelg

  Demper inni bagasjerommet

  Får ikke opp bildene, men tenker det er dempertårn/lager som har gitt seg og må byttes.
 4. mcelg

  Den store finn.no tråden.

  Stusser alltid når selgere skriver "prøvekjøring kun etter at avtale om kjøp er inngått". Skulle jeg solgt en compact ville jeg vært glad bare noen dukket opp tbh.
 5. mcelg

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Husker den til konghelle lå til 550' når jeg tittet på den høsten '14. Tenker jeg ville satt et relativt konservativt utgangspunkt på rundt 450k.
 6. mcelg

  Den store finn.no tråden.

  " Så den reelle km.stand på bilen er beskjedne 8000km! " lol, ekte luring han selgeren
 7. mcelg

  2stk rc 090

  Har et sett med gullakkerte senter som er rundt der. Mulig de er 8.5 og 9.5", står iallefall 235 og 255 dekk på dem. Er ikke i perfekt stand, men heller ikke herpa. Tenker rundt 5000 for alle fire om det er av interesse.
 8. mcelg

  Den store finn.no tråden.

  Førstebildet virket greit, så gikk det brått nedover... https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=125173535 "Bilen er godkjent hos vegvesen, hadde ikke tid å godkjenne bilen hos dem, men siden alt ble bytta i bilen da er det ikke vanskelig å godkjenne bilen."🤔🤔
 9. mcelg

  Den store finn.no tråden.

  Tøff sak som er verdt å skru litt på ja! Ser det er ssp, så se opp for sensorer som er festet med slangeklemmer, haha. Her er en lur løsning jeg fant på min
 10. mcelg

  Den store finn.no tråden.

  Brukbar startpris dette, men gjetter på at første år med vedlikehold fort blir det samme. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=133898407
 11. mcelg

  Den store finn.no tråden.

  haha, trekk fra ei null bakerst på salgssummen, så kanskje
 12. mcelg

  Den store finn.no tråden.

  "Bilen har egentlig 2 nøkkler men den ene nøkkelen er et eller Ann sted i huset om jeg finner dem så leverer jeg den til kjøperen. " lol Ja ganske sprekt. Tenker fort at de har overlatt service og slikt til neste eier alle mann...
 13. mcelg

  Sveise aluminium - trenger hjelp, Bergen

  Tast inn VIN på realoem.com, så finner du det ut med et par raske klikk. Bla frem delen og trykk på delenr. under bildet, så finner du alle bmw'er delen er brukt på.
 14. Kjørt med 225/40-18 SX2 to sommere på rad nå med m3 over 30k km, syntes de har fungert greit og er fortsatt nok mønster for minst en sesong til. Vil si de er greie til normalt bruk. Største svakheten er nok fortsatt som du nevner at de er litt glattere enn "normalen" på våt vei.