mcelg

Members
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

About mcelg

 • Rank
  Løytnant

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Om du fortsatt trenger monteringsfett, så har jeg ei boks red line assembly lube du kan få litt av om du er forbi drammen.
 2. Tror det bare er marketing-saker. Fikk ny 20l dunk med 10w60 her om dagen som var merket "Fluid Titanium Technology", der den gamle var merket "Titanium FST"
 3. mcelg

  Hagefunn E32 750IL

  Plugger var forresten noe av det siste jeg byttet, bør være greie
 4. mcelg

  Hagefunn E32 750IL

  Ble for mye småting, og hadde ikke nok midler på den tiden. Særlig tull med lekk nivåreg. og sporadiske startproblemer, noe jeg mistenker var svakt batteri. Når ting var klart snublet jeg plutselig over en billig firstprice-m3, og da ble den bare stående.
 5. mcelg

  Hagefunn E32 750IL

  Bra med ny eier som har mulighet til å fikse den, fortjener bedre enn å stå i hagen og vente ti år til. Godt å se at den har holdt seg under og! Slenger med et gammelt bilde fra rasteplassen ved trollveggen i 2009, stilig maskin dette.
 6. mcelg

  Den store finn.no tråden.

  " Motor og drivverket er kjørt 182.000 km " Aka. karosseriet har gått 350k+, hehe Ellers så den fin ut basert på en rask titt på bildene
 7. Bra teit. https://www.dt.no/nyheter/drammen/trafikk/bil-krasjet-i-porten-til-spiraltunnelen/s/5-57-1097542
 8. mcelg

  GS vs Koed

  Ai ai. GS burde hatt en boks man kunne krysse av i på Min Side om man ville se delenr. Var storkjøper på GS før de begynte å tulle, men handler mest på koed nå.
 9. mcelg

  Demper inni bagasjerommet

  Får ikke opp bildene, men tenker det er dempertårn/lager som har gitt seg og må byttes.
 10. mcelg

  Den store finn.no tråden.

  Stusser alltid når selgere skriver "prøvekjøring kun etter at avtale om kjøp er inngått". Skulle jeg solgt en compact ville jeg vært glad bare noen dukket opp tbh.
 11. mcelg

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Husker den til konghelle lå til 550' når jeg tittet på den høsten '14. Tenker jeg ville satt et relativt konservativt utgangspunkt på rundt 450k.
 12. mcelg

  Den store finn.no tråden.

  " Så den reelle km.stand på bilen er beskjedne 8000km! " lol, ekte luring han selgeren
 13. mcelg

  2stk rc 090

  Har et sett med gullakkerte senter som er rundt der. Mulig de er 8.5 og 9.5", står iallefall 235 og 255 dekk på dem. Er ikke i perfekt stand, men heller ikke herpa. Tenker rundt 5000 for alle fire om det er av interesse.
 14. mcelg

  Den store finn.no tråden.

  Førstebildet virket greit, så gikk det brått nedover... https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=125173535 "Bilen er godkjent hos vegvesen, hadde ikke tid å godkjenne bilen hos dem, men siden alt ble bytta i bilen da er det ikke vanskelig å godkjenne bilen."🤔🤔
 15. mcelg

  Den store finn.no tråden.

  Tøff sak som er verdt å skru litt på ja! Ser det er ssp, så se opp for sensorer som er festet med slangeklemmer, haha. Her er en lur løsning jeg fant på min