Jump to content

mcelg

Members
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

About mcelg

 • Rank
  Løytnant

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Går forbi butikken der hver dag, plis kjøp den så jeg slipper å se den mer.
 2. Bilen er solgt, så selger ei pent brukt bentley service manual for bmw e32. Bra bok. Ligger for rundt ei tusing på amazon, så ser for meg rundt 500kr for den. Holder til i Drammen.
 3. Om du fortsatt trenger monteringsfett, så har jeg ei boks red line assembly lube du kan få litt av om du er forbi drammen.
 4. Tror det bare er marketing-saker. Fikk ny 20l dunk med 10w60 her om dagen som var merket "Fluid Titanium Technology", der den gamle var merket "Titanium FST"
 5. Plugger var forresten noe av det siste jeg byttet, bør være greie
 6. Ble for mye småting, og hadde ikke nok midler på den tiden. Særlig tull med lekk nivåreg. og sporadiske startproblemer, noe jeg mistenker var svakt batteri. Når ting var klart snublet jeg plutselig over en billig firstprice-m3, og da ble den bare stående.
 7. Bra med ny eier som har mulighet til å fikse den, fortjener bedre enn å stå i hagen og vente ti år til. Godt å se at den har holdt seg under og! Slenger med et gammelt bilde fra rasteplassen ved trollveggen i 2009, stilig maskin dette.
 8. " Motor og drivverket er kjørt 182.000 km " Aka. karosseriet har gått 350k+, hehe Ellers så den fin ut basert på en rask titt på bildene
 9. Bra teit. https://www.dt.no/nyheter/drammen/trafikk/bil-krasjet-i-porten-til-spiraltunnelen/s/5-57-1097542
 10. Ai ai. GS burde hatt en boks man kunne krysse av i på Min Side om man ville se delenr. Var storkjøper på GS før de begynte å tulle, men handler mest på koed nå.
 11. Får ikke opp bildene, men tenker det er dempertårn/lager som har gitt seg og må byttes.
 12. Stusser alltid når selgere skriver "prøvekjøring kun etter at avtale om kjøp er inngått". Skulle jeg solgt en compact ville jeg vært glad bare noen dukket opp tbh.
 13. Husker den til konghelle lå til 550' når jeg tittet på den høsten '14. Tenker jeg ville satt et relativt konservativt utgangspunkt på rundt 450k.
 14. " Så den reelle km.stand på bilen er beskjedne 8000km! " lol, ekte luring han selgeren
 15. mcelg

  2stk rc 090

  Har et sett med gullakkerte senter som er rundt der. Mulig de er 8.5 og 9.5", står iallefall 235 og 255 dekk på dem. Er ikke i perfekt stand, men heller ikke herpa. Tenker rundt 5000 for alle fire om det er av interesse.
×
×
 • Create New...