Jump to content

Engen93

Members
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

About Engen93

 • Birthday 08/01/1993

Contact Methods

 • MSN
  Olee93@live.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Kongsvinger
 • Interesser:
  Trening/Bil
 • Kjøretøy
  Bmw 320 (Msport/edition)

Recent Profile Visitors

946 profile views

Engen93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Takk for tips! Må få ordnet dette i dag
 2. Ja helt enig! Lest feilen er vedvarende på nyere biler også.. 😅
 3. Skal holde med å klippe av, og skjøte på ny del ? 🤔
 4. Der er problemet.. takk for tips!
 5. Kun sett på dem som går frem i motorrommet, dem som er bak den røde hetta. Hvor er den under bilen? 😬
 6. Ikke noe tegn til irring på plusskablene i bagasjerommet. Strømkabelen som går til starter ser da fint ut, ikke antydning til irring der heller😒 og det er strøm i bilen, lys, radio, osv
 7. Hei! For rundt 2 uker siden så fikk jeg dessverre ikke start på BMWn etter vinteren. Det fungerte magisk nok med start kabler. Så tenkte at det er batteriet/jordingsfeil som er problemet, byttet jordingskabel fra motor til karosseri og det klikker fortsatt bare i starte Byttet starter i dag, klikker bare fortsatt.. leste noen tråder om at det er et godt tegn på jordingsfeil. Jordingskabel fra batteri til karosseri ser helt fin ut. Noen som har noe annet tips enn hva som er prøvd ? Kan også få med at den fortsatt starter ved hjelp av startkabler..
 8. Ja, min er den kjedelige ccc.. har cic i e91n mye penere. Om man evt går over til sånn android skjerm, er det stor prosess å få til sånn?
 9. Hei! Var så heldig å handlet "ny" bil i går! Også kom jeg over tilsvarende modell på Finn med en annen type skjerm. Prøvd å kontakte selger uten å få noe svar.. Bilene er samme årsmodell, bare hans er e87 og min e81. Det store spm er om det er skjerm bytte eller oppdatering ? Selv så har jeg utstyrskode : S609A (Navigation System Proffesional) legger ved utydelig bildet av skjermen, fikk dessverre ikke bedre kvalitet på Finn.
 10. BMWene ønskes kjøpt til en Max pris på 100k. Krav er at det er msport/Mtech God stand Helst manuel Facelift EU km stand er uviktig så lenge bilen er tatt vare på og dokumentasjon finnes. Send gjerne info med bilder på 90248898.
 11. BMW diesel sedan ønskes kjøpt til en Max pris på 50.000.- krav eu årsavgift bet "rustfritt" gjerne senk osv jeg er ikke på utkikk etter et prosjekt men ferdig med bil med alt på stell bfo
 12. Mulig han heller skulle gått for en jappse om plastrakett var målet
 13. Selger mener han har den fineste? kom over denne e36.
×
×
 • Create New...