BMWlog

Medlem
 • Innholdsteller

  372
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om BMWlog

 • Rang
  Major
 • Bursdag 02/18/1986

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E60 525d

Nylige profilbesøk

598 profilvisninger
 1. BMWlog

  E60/61 tråden

  Takk for tipset, skal sjekke!
 2. BMWlog

  E60/61 tråden

  Ja trenger kun glassene
 3. BMWlog

  E60/61 tråden

  Noen som vet om noen speil til en fin pris? Mine har irret over halve speilet nå. Ser etter vanlige speil med varme
 4. BMWlog

  BMW dieselmotorer

  Er downpipe og DPF erstatning det samme? Eventuelt er DPF erstatning det samme som downpipe bare med lyddemping?
 5. BMWlog

  Den store finn.no tråden.

  Skulle inn å poste denne, har fulgt med på disse i noen år og vil påstå at prisen er ekstremt god her? Har dessverre ikke mulighet til å kjøpe enda, men sjelden bra eksemplar dette.
 6. BMWlog

  E60/61 tråden

  Ser at man får tak i 2.25 ohm resistans for BST bypass resistor lead "Passenger restraint error" Er jo ikke noe man har i bilen over lengre tid men for å sjekke om det er BST kabel som er ødelagt eller sensor matte i setet. Men når man har denne i bilen oppfatter bilen det som at det alltid sitter noen i passasjersetet (DVS airbag passasjerside vil gå av) Eller oppfatter den som om at det aldri sitter noen der (airbag vil ikke slå ut?)
 7. BMWlog

  E60/61 tråden

  Godt poeng, da prøver jeg heller å måle kontakt mellom de
 8. BMWlog

  E60/61 tråden

  Noen som vet hvilken spenning som går mellom PDC sensorer? Mistenker kabelbrudd da jeg har byttet defekt sensor allerede.
 9. BMWlog

  3 serie diesel

  Hadde ikke fått med meg pris budsjettet ser jeg, men ja om man foretrekker LCI og utstyr over motor så bør en nok gå får en 4-syl bil i dette tilfellet. (318d, 320d) BMW 4-syl er forøvrig ikke noe å svartmale, fortsatt kjekkere enn mye av det andre man finner på markedet, kjøregleden vil fortsatt være der:
 10. BMWlog

  3 serie diesel

  Hvis du har budsjett til det så anbefales M57 R6 da den ikke har disse problemene. Det vil også være noe helt annet å kjøre, det beste vil jo være å prøvekjøre begge deler.
 11. BMWlog

  3 serie diesel

  2008-2011 vil da være femte generasjon som har modellbetegnelse E90/E91/E92/E93, her må man typisk ha 325d eller 330d litt avhengig av hvilket karosseri en går for, en grei oversikt her: https://no.wikipedia.org/wiki/BMW_E90
 12. 3M dobbelsidig tape som han nevner her burde gjøre jobben
 13. Takk så mye! Ikke meningen å kuppe tråden din her, men har du teip bak fangeren som holder magnetene på plass?
 14. Nydelig bil Hvilke magneter bruker du til å feste skilt? Virker til å være en lur løsning da hva jeg har lest rundt bårrelås er at en såvidt får av skiltet igjen da det sitter så godt.
 15. BMWlog

  E60/61 tråden

  Takk Reef, prøvde å finne igjen tråden din på søk og tenkte å spør der men fant den ikke Ville du heller anbefalt de du benytter eller hva tenker du om de jeg sendte?