Jump to content

Mikalsen

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Mikalsen

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim
 • Kjøretøy
  BMW e46 325Ci

Recent Profile Visitors

536 profile views
 1. Hei du! var du fortsatt interessert i bilen min? 

  Her er ny link iallefall 

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=128688047

 2. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=128688047
 3. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=128688047
 4. Hei igjen! en god stund siden sist jeg var aktiv på denne tråden.. Noe har skjedd sist som for eksempel montert ryggekamera, Dab+ og faktisk nye gule blinklys. (Noe jeg ikke mente var fint men ombestemte meg) I tillegg har jeg fått montert m3 eksos fra GS samt csl diffuser bak. Ellers er alt etter bakre eksos orginalt slik at dette går igjennom eventuell teknisk / eu kontroll. Forøvrig så ble bilen lagt ut for salg i fjor høst men ingen napp å få. Er ikke akkurat sesong for en slik bil sent på høsten. Dermed har den fått plass på vinterlagring for sesongen og tar den ut igjen mot april. Bilen skal fortsatt selges desverre.. sånn er det når man har blitt student. Satser på å selge mot våren 2019 igjen. Spørsmålet er om jeg skal eu godkjenne bilen før eventuelt salg. Hva mener dere er en god pris? Har jo sett at de ligger godt i pris når våren ankommer. Km stand på bilen har flyttet seg opp til 156.000km noe som jeg anslår ikke er noe høyt for en bil som begynner å dra på årene. Legger ved noen bilder etter litt oppgraderinger
 5. Takk for det folkens! Er nokså fornøyd med luftfilteret.. Mye bedre lyd samt jeg føler den er bedre på gassresponsen. Har ikke opplevd noe dårligere effekt iallfall. Men vurderer å bytte blinkersn til noe mørkere🤔
 6. Er ikke så begeistret for orange blinklys, så holder meg nok til de jeg har. Det jeg har liggende er US blink, så det gjør nok susen tenker jeg ^^ Dessuten passer nok orange kanskje litt bedre til svart bil.
 7. Heisann! Da har jeg fått ordnet en god del siden sist. -Eonon spiller -K&N Åpent luftfilter med varmeskjold -Tårnstag -Nye skilt med svarte N-merker -10mm spacer fram og 15mm bak -CSL bakluke flipp Synes den nå begynner å bli komplett! Noe småtteri kanskje som gjenstår.. Så hva syns dere?
 8. Litt usikker på pris.. Men med tanke på jeg ikke har tenkt å selge så har jeg nok ville lagt meg litt høyere på rundt 135-140 mtp motor,utstyr og lav km og også med hva de andre er priset på! Syns de er priset ganske hardt men jeg klager ikke.
 9. Ang salg så vil jeg nok beholde denne inntil videre! Men for rett pris kan man selge alt, er det ikke slik? Det er sant, du finner ikke mange av disse til salgs om dagene.. Ikke 325 og oppover med lav km og alt av utstyr. Det er sjelden etter det jeg har sett.
 10. Takk! Ja, tanken var å skaffe sort m3 interiør men det vil nok koste en god del..inntil videre er det helt greit me grått:) Navi skal det bli! Kanskje vente på skattpenga men hva tror dere med bakrutesenker? Er ikke så hypp på det selv men fint med flere innspill? Csl flipp istedenfor m3 flipp? Vil konse litt på utseende før jeg begynner med interiør
 11. Mikalsen

  325CI

 12. Heisann! Tenkte å legge ved noen bilder etter litt oppgradering fra sist gang. Nå har jeg fått pusset ned det verste av skader på felgene samt lakkert de. Mangler klarlakk og et strøk til så skal de være ganske så ferdig. Lakkert opp diffuser,calipere,grill og ny frontleppe. Nye M3 speil ble kjøpt inn og lakkerte disse i bilens orientblau farge. Nye nyrer med M fargene. Og fått satt inn chromelister i instrumentet. Fresht! Coilovers har blitt montert fram, bak kommer! Felgen tok borti demperen slik at jeg måtte heve den for å unngå dette. Man har jo spacere men er ikke så interessert i å få montert noe som ikke vil bli godkjent. Vil nok si at bilens utseendemessig begynner å bli ganske så snart ferdig. Hva syns dere? Low on cash om dagen også..mtp lett mc som tømmer lommeboka oftere enn jeg fyller bensin på bilen..Så litt usikker på hva som skal bli prioritert neste gang.
 13. De handlet jeg selvfølgelig på Ebay
 14. Takk for det folkens! Setter stor pris at dere liker bilen og at dere vil følge med videre. Tenkte å legge ut noen bilder som ble tatt idag og med nye skiltplater,angel eyes og interiør. Har forøvrig ikke fått på sommerdekk enda.
×
×
 • Create New...