Jump to content

myhre-jr

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  myhre-jr reacted to lagunilla in Byttet batteri - bilen starter ikke lenger (118d E87 2005 M47)   
  Sjekket jording til motor?
 2. Like
  myhre-jr reacted to ///M-ini95 in Byttet batteri - bilen starter ikke lenger (118d E87 2005 M47)   
  Prøvd å slå på starteren mens noen prøver å fyre opp bilen? 
  Vært borti i noe lignende hvor bilen begynte å slite mer og mer med å starte, før den til slutt ga opp helt.
  Om batteri er bra, jording er bra, har starteren mest sannsynlig vært problemet hele tiden. 
 3. Like
  myhre-jr reacted to warg in Byttet batteri - bilen starter ikke lenger (118d E87 2005 M47)   
  Du sier du dro på Biltema for å kjøpe nytt batteri. Hvilket batteri kjøpte du? Nå bruker du AGM som orginal batteri så viss du har byttet til et syrebatteri blir det bare rot. En annen ting når det gjelder batterier er CCA som er cold cranking amps, har denne en laveri verdi enn orginalt vil det ikke være kraftig nok. Du må også huske at ved batteribytte må dette kodes for å unngå skade på det nye batteriet.
  Nå er bilen din litt mer sofistikert så den vil gi beskjed viss det er behov for å bytte batteri da den følger en ladesykluss som endrer seg over tid for å maksimere levetid på batteri, så ville ikke begynt å bytte dette før bilen selv gir beskjed at det begynner å bli svakt.
  Gode forslag over her ved å sjekke jord fra motor til chassiet, er denne eiret brudd i? Andre ting du kan sjekke er selve plusskabelen som går til starteren, er det brudd eller eiring på denne? Ville også skrudd den av og ohmet for sjekk av motstand i kabel da det kan være skade under isolasjonen som du ikke kan se.
  Har du tilgang til diagnoseapparat vil dette kunne hjelpe deg veldig mye på disse bilene da de har blitt veldig avansert i forhold til eldre BMW årganger.
×
×
 • Create New...