Jump to content

warg

Members
 • Posts

  512
 • Joined

 • Last visited

About warg

 • Birthday 12/22/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestlandet
 • Kjøretøy
  2008 BMW E90 320i M Sport

Recent Profile Visitors

1437 profile views

warg's Achievements

 1. Lå en instruks i ISTA hvordan man koder FRM. Som du ser legger den vekt på at batteriet er over 13V, ser også flere steder at folk har brikket FRM modul så hver forsiktig.
 2. warg

  Reservejul

  Ville anbefalt å kjøpe ett pluggsett og en kompressor liggende bak i bilen i stedet. Er nå sånn jeg løser problemet siden det ikke er å finne reservedekk på bilene våres lengre.
 3. Det ligger link til ISTA+ i toppen på koding, litt lettere program å forholde seg til tenker jeg når det kommer til koding av diverse moduler på bilene våres
 4. Du kan resette service teller selv ved å holde inne km reset i ca 10 sec. Du vil se det kommer opp en gul trekant, når denne forsvinner vil du komme inn i service menyen. Scroll med vippehjul og hold inne BC knapp for resett.
 5. Gjør som E.C beskriver slik at du bytter coil 4 til 3. Se om du får feil på 3 sylinder da. Da er det åpenbart en feil på coil. Disse coilene har det vert tilbakekalling på tidligere hos BMW som bytter disse gratis. Viss ikke ville jeg begynt å undersøkt om det kan være injector, disse har blitt revidert en haug med ganger og er ett kjent problem på disse bilene.
 6. Hvilken bil er det snakk om her? Blinker motorlyset når du får disse symtomene?
 7. Altså du kan faktisk se på AC clutch når den kobler inn. Du kan også prøve å gi den strøm for å se om den kobler inn og ut, ikke gjør dette når motoren er i gang.
 8. warg

  E39 downpipe

  Jeg er faktisk villig til å gå så langt til at det er ett insentiv for ett verksted å finne feil på en PKK. Greit nok at kontrollen i seg selv gjerne ikke er det man får betalt store summer for, men det ligger vell litt i kortene at de feilene som avdekkes må utbedres også. Det er jo her butikken er også oppi det hele. Men så klart er man urimelig i vurderingene som blir tatt står kunde fritt til å velge ett annet verksted til å utbedre feilene.
 9. Det åpenbare svaret på spørsmålet ditt er å gjøre en del av arbeidet selv. Dette forumet er fyllt opp med info på DIY, du finner også videoer på Youtube på enkle service som folk klarer på egenhånd.
 10. Helt enig, det er noe anti konsumer med hele tankegangen som jeg ikke liker. Toger er kjørt og løsningene er levert, men annerkjenn problemet da og gi en anbefaling på hvor lenge dette skal vare slik at vi kan bytte registeret før hele motoren detonerer og man sitter igjen med en massiv regning som forbruker oppi det hele. Nå er dette ett reint BMW forum hvor folk har mer en snittlig interesse i bil og vi kjenner til denne svakheten og aksjonerer deretter. Men for en vanlig forbruker som så vidt vet hvordan man fyller på spyleveske på bilen burde blitt styrt litt mer i riktig retning slik at denne svakheten blir avdekket før man sitter igjen som en misfornøyd kunde som aldri vil sette en fot inn hos en BMW forhandler igjen. Å stikke hodet i sanden å si lalala løser ingenting og BMW som bilmerke taper ansikt. De fleste her inne er veldig fornøyd med sin bil og ønker i tillegg å dele dette på ett forum, så hjertet eksisterer. Vi blir bare veldig skuffet når BMW ikke tar sin egen historie og kunder på alvor. En annen ting som virker veldig fiendtlig er nyere BMW'er med moduler som ikke kan brukes igjen da disse er låst til VIN nummer i bilen. I slike tilfeller får BMW monopol på å installere og kode opp moduler. Det er ikke mulig for en forbruker å få tak i en brukt modul fra en annen bil lengre. Dette er bare veldig trist å jeg håper de endrer syn på denne praksisen.
 11. warg

  E39 downpipe

  Hva skrev jeg som var feil her i denne sammenheng da? Det var jo riktig det jeg skrev at dette gir anmerkning? Skikkelig hyggelig kar du gitt........
 12. warg

  E39 downpipe

  Men vil de ikke få noen indikasjoner på utslipp da at her er det noe riv ruskende feil da? De har nå vert skikklig vrang for min del som har orginalt eksos, mens ett annet verksted sier alt er bra. Så blir ikke helt klok på dette
 13. Du kan se om du har noe hell her og finndel.no
 14. Disse svarte sirklene må ødelegges for å kunne demontere denne platen som du vil bytte.
×
×
 • Create New...