OveN

Members
 • Content Count

  542
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

OveN last won the day on January 13 2018

OveN had the most liked content!

About OveN

 • Rank
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Buskerud
 • Kjøretøy
  F22 230i

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lillebror 2 blei jaggu liten ved siden av storebror 7 😆
 2. Det blei en sårt trengt dusj på kjerra i dag.
 3. Besparelsen ved en slik løsning på eksosen kan ikke være allverden, men summen av alle småting som det lages billigere løsninger på blir stor. Dette gjøres som nevnt over i nær sagt alle bransjer i dag. Designere/ingeniører kommer opp med et produkt de er fornøyd med, så kommer blårussen inn - Flott dette her, men dere må kutte kostnadene med 10% før det går i produksjon. Da er det bare å begynne å lage enklere/billigere løsninger der det er mulig. Vil tro at det kun er mindretallet (entusiastene) som i det hele tatt legger merke til at eksosen er "fake". En 8-serie er det vel i hovedsak bare entusiaster som handler, men om man har lyst på en 8-serie vil jeg tro det er svært få som trekker seg pga. løsningen på eksosutløpet.
 4. Apple CarPlay er igrunn bare en remote styring av apper du har på telefonen, og det er svært få apper per i dag som er forberedt for CarPlay. Jeg har dette original i min '18 model. Hadde klart meg helt fint uten, bruker det kun til Spotify. Det skal komme noe utvidet funksjonalitet med iOS 12, har ikke satt meg inn i hva det innebærer. Personlig ville jeg aldri betalt $525 for denne funksjonaliteten. Leste en tråd om emnet på et amerikansk forum for litt siden, de fleste som kommenterte der slakta hele greia. Du burde hvertfall sjekke det ut i en bil som har det installert før du brenner av flere tusen kroner på det. Ellers er det en viss sjans for at du blir meget skuffet.. Om det du ønsker er å kunne styre Spotify på en forholdsvis enkel og oversiktlig måte, og du syns det er verdt $525, så er det bare å handle
 5. OveN

  Min F22 230i

  Ja diffuser er lakkert i dark shadow metallic. Prøver meg på det først og ser hvordan det blir.
 6. OveN

  Min F22 230i

  Takker! Kunne kanskje funket bra i gråfargen til diffuser også, refleksene ser mer ut som en del av diffuser enn selve bakfangern.
 7. OveN

  Min F22 230i

  Enig, det hadde sett bedre ut. Får se om jeg får gjort noe med det. Synes å ha sett på amerikanske forum at man kan kjøpe slike ferdig lakkert 🤔
 8. OveN

  Min F22 230i

  Takk for det Foreløpig holder de seg godt, men jeg har forstått at de lett blir ripete. Prøver å unngå all form for berøring hehe. Støv synes godt uten tvil. Men jeg er happy med valget
 9. OveN

  Min F22 230i

  Skjer ikke stort her da jeg ikke er så ivrig på modding, men i dag har jeg fjerna skiltholdern bak. Blir vel å gjøre det samme forran etterhvert. Liker clean look Før: Etter:
 10. Grattis med deilig motorisert kjærre, ser bra ut! Dukker alltid opp gode minner fra tida jeg hadde E46 M3 selv når jeg ser slike tråder. Veldig artige biler
 11. Takk for det, er særdeles fornøyd med denne! Kjørt endel mil i godværet i dag, fått blåst ut av potta Får hive ut et bilde til med fronten, satt på svarte nyrer nylig.
 12. Denne uka har snøsmeltinga satt fart så i dag fikk jeg kjærra inn i gården for en vårpuss
 13. Okey, da veit jeg jaggu ikke hvordan det er løst på din bil gitt
 14. Jeg innbiller meg at parallellkopling er i pluggen på hver sub?! Altså at det er fire ledninger koplet inn på sub'n. 2 er signal fra HU, de 2 andre går ut til høytaler i døra. Mulig jeg husker feil her.. Edit: Den svarte pluggen på bilde er vel den som originalt plugges i sub. Her har noen da laget en jumper-sak (grønn+ledninger) for å kjøre signalet fra HU rett videre til høyttaler i døra. Sub er da koplet med nye ledninger på en ekstern forsterker.
 15. Når lithium-ion batterier tar fyr utvikles mye varme, vanskelig å slukke = bilen brenner ut. Var en Tesla som brant hvor det blei rapportert at 4 brannbiler brukte 2 timer på å slukke brannen..