Jump to content

Emilsen

Members
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

About Emilsen

 • Rank
  Fenrik

Profile Information

 • Kjøretøy
  F31 318i 2016

Recent Profile Visitors

616 profile views
 1. https://www.finn.no/185078703 Elsker de bilene her, sykt fine! Er da ikke så gal pris heller? Sammenlignet med F10 så skal man vel slite med å finne en bil med like mye motor og utstyr til den prisen. Med tilnærmet samme km og årsmodell.
 2. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=190790882 Var ute på tur i går for å se på denne X3'en her med en kamerat i går. Slutta tidlig fra jobb og kjørte 3 timer til Porsgrunn, bilen så grei ut i annonsen og selger hadde ikke opplyst om noe annet. Han hadde nok kjøpt den om den var bra, det var den ikke... Første vi ser når vi kommer er en diger rustflekk på bakluka, var i overgangen mellom ruta og bakluke, rundt viskeren. Spurte selgeren om det ikke hadde vært greit å opplyse oss om, men nei, det hadde hun ikke tenkt noe over.. Var også et par små rustflekker til på bakluka som de ikke hadde sett før. Rundt om bilen var det også en del dype riper i fangere og et sideskjørt som hadde sprekt (ser ikke det på bildene, så har nok skjedd etter de var tatt). Står i annonsen at bremser var bytta, spurte på melding om det var både foran og bak. Ja fikk vi til svar. Bremser bak var ikke byttet. Vi prøvekjørte bilen en liten tur også, det var røyka inni bilen samt at den gikk å nappa litt under fullt pådrag. Takka pent nei og snudde nesa furt hjem igjen.. Siden vi hadde kjørt et godt stykke tenkte vi at vi kanskje rakk å se på en bil til, joda, fant en annen X3 som så ålreit ut i Stabekk. Perfekt tenkte vi. Da så vi på denne: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=94221138 Kom fram til selger rundt avtalt tid, men han var ikke hjemme enda, noe som var helt greit siden vi kom på kort varsel og han hadde vært borte. Etter et par minutter kommer selgeren nesten skrensende over gårdsplassen med bilen :p Kikka litt på bilen og fant mye riper osv i bakfangeren. Hengerfeste hadde også låst seg ute og ville ikke inn igjen. Den elektriske bakluka lagde masse rare lyder og ville heller ikke lukke seg selv. Selgeren sa umiddelbart at han skulle ha bilen på Bilia og fikse opp igjen alt før salg, så den skulle bli ganske bra. Greit tenkte vi, da blir den jo ganske bra hvis alt fikses bak. Skulle så prøvekjøre bilen en tur, første som slår oss er jo at det er 5 km rekkevidde med diesel igjen, spesielt, men selger var med så vi dro å fylte litt diesel. Bladde litt i idriven og der fikk vi et stort sjokk, det var ikke tatt service på 65 000 km!! Spurte om det var tatt oljeskifte eller noe sånt imellom, men nei, det hadde han ikke gjort. Bilen ble bare brukt på småkjøring så det var ikke så farlig. Blir litt uvel... I annonsen står det at det er en velholdt bil, han sa det også flere ganger selv at han var veldig opptatt av å holde bilen vedlike?? Begynner å lure litt, han var heller ikke villig til å ta service før et evt salg, men kunne fint lakkere opp begge fangere. Er det mulig. Liten utblåsing på morran, folk er håpløse
 3. Veldig godt utstyr F10 med lav kilometerstand. Synd det ikke er sekser i den. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=143687323
 4. Er i akkurat samme situasjon, og helt enig. Biler uten dette er egentlig helt uaktuelle... Dette er da vel ikke så dyrt utstyr? Synes selgere hos BMW burde presisere at dette er utstyr som man "må" ha. I mine øyne da! Veldig frustrerende.
 5. Ops, ja. Er forsåvidt enig i det du skriver. Må jo være lov å tjene penger, kan hende det ble innbytte også 😊 Nei, G30 blir nok veien å gå i den prisklassen.
 6. Denne her så jo kjent ut 🙄 https://www.finn.no/188232582
 7. Må ha xDrive. Da må man vel opp til 2020? Eller får man det i det hele tatt? :p
 8. Ja, er vel forsåvidt enig, vil en G30 520D xDrive holde seg bedre i pris enn en F10 530D xDrive? Med ca samme utstyrsnivå. Er min far som ser etter ny bil. Solgte akkurat sin E60 525D. Har jo helst lyst på sekser, men det er ikke mulig under 500k hvis man ser på G30. En ting som forundrer meg er at det er så mange relativt dyre biler som mangler adaptiv cruise. Det er et must synes jeg. Men ser man på G30 520D kan man jo finne en del greie biler. Kriteriene er xDrive, komfortseter, hengerfeste og adaptiv cruise.
 9. Er det noen som har noe å utsette på denne? Ser etter en nyere 5-serie :) Ser ut som den er bra utstyrt. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=188232582
 10. Rimelig sikker på at jeg så deg i Lillestrøm i går! For en bil!
 11. Endte opp med å handle den jeg linket til 😄
 12. Er i en posisjon hvor jeg må kjøpe ny bil rimelig fort! Har ikke lyst til å bruke mer enn 200k. Dette må da være en grei pris? https://www.finn.no/169078750
 13. https://www.finn.no/130311548 Veldig pen bil og ikke minst annonse! Synd det ikke er sekser i den.
 14. Hvordan er markedet for E9X om dagen? Driver å kikker litt etter en pen E9X LCI opp til 250k, men ser på alt fra 170k. Rekkesekser og greit med utstyr er et must. Samme om det er sedan, stv eller coupe egentlig, liker alle tre versjonene og vektlegger mye heller motor og utstyr. Og hvordan er det med trimming av 325D med automat? Har hørt at disse kassene ikke tåler like mye som manuell og 330D. Bør absolutt ha mulighet for en liten oppjustering etterhvert hvis det er diesel. Av utstyr jeg kunne tenkt meg er det M-sport, skinn, stor navi (den nyere versjonen (CIC?)), keyless og active cruise hvertfall. Er sikkert mye annet jeg kunne tenkt meg også, men kommer ikke på det nå. Si gjerne ifra hvilket utstyr dere mener er essensielt!
 15. Hvis det ikke blir verre eller at noe blir helt ødelagt blir det til at hun bare kjører med det. Er nok ikke verdt å koste på bilen såpass.
×
×
 • Create New...