Kenny_

Medlem
 • Innholdsteller

  778
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kenny_

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Interesser:
  Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja business innenfor europa på KLM er som sas pluss med litt fancy mat. Jeg er nettopp kommet hjem fra jobb tur fra Sør Afrika der jeg oppgraderte til world business med poeng. Det er noe helt annet. Ang. campingvognen sto vi rett før toll boden på kaien i Kristiandsand. Å da alle var kjørt ut sneglet vi oss ut så de kunne lukke porten. Okkuperte en av buss parkerings lommene foran Colorline/Fjordline bygget. Det femte dekk firma vi ringte til hadde dekk som passet felgen men var ikke samme bredde, så vi måtte ha 2 nye dekk. jekk og hjultrekker var med.
 2. Huff da. Den er lei. Ser dere fløy business hjem igjen siden dere var i loungen og fikk fancy serviett på flyet. Hvordan skal du få bil og vogn hjem? Jeg klarte å rive opp dekket på campingvognen på vei ut av danskebåten, å jeg trodde det var gale.
 3. Vi er veldig fornøyd med vår/min i3 94ah litt knirk er det, og 20’ hjul støyer voldsomt noe jeg har lest flere reagerer på. Vinter hjul er noe helt annet og så legger ikke merke til støyen pga det er så mye lavere. Har alt utstyr utenom skinn seter. Bilen er importert fra Nederland. Lader i garasjen men ved 3 av 4 hurtigladinger jeg har gjort har det vært feil på ladestasjonen. Om vinteren har jeg ca 170km på displayet når det er 20+ grader er det 250km. Men hvor langt jeg faktisk kjører har jeg ikke sjekket. Men med eco pro kjører jeg på 1,2kw på milen ved 15-25grader. Til daglig hadde jeg klart meg med 60ah men for den ene lange turen vi tar i måneden så ble det 94ah.
 4. Kenny_

  BMW i3 ski

  Uten å ha sjekket/målt så skal det gå. Jeg har hatt ett flatpakket Ikea bord med lengde på 145cm baki. Skiene vil så klart måtte ligge mellom fører og passasjer på midtarmlene. Forbausende mye plass i i3 når man legger ned setene. Jeg er har også hatt en vaskemaskin med i min.
 5. Kenny_

  Kjøpe bil med heftelser

  Skal være mulig å sjekke saldo på lån visst du har låne nr hans. Betal så resten inn på lånet hans. Ikke på hans konto. Nevnt alt i kontrakt. Betaler han ikke ned så er det bare å finne en annen bil. Kjøpers marked. Har du sjekket aktuell saldo på lånet. Det som er tinglyst er hva han lånte den dagen han fikk lånet og viser ikke hvor mye som er betalt ned.
 6. Finn annonsen er gått ut. Bilen er fremdeles til salgs. Men venter litt mer mot våren før jeg legger den ut på finn igjen. Edit : Da hadde visst madamen lagt den ut igjen uten at jeg visste det 🤪
 7. Er ikke dette en god unnskyldning til å gå opp til en 5 serie? Første regel er ikke å tulle med hva konemor ønsker til bebisen. Spesielt når det kommer til første fødte. Du kan fort befinne deg i en ungkars leilighet da😜 Jeg hadde en en C klasse merc som er ca like stor som e91. Men vogn, stasj og styr ble den for liten. Vi hadde en del 3-4 timers kjøre turer til svigers men løsningen med å ha ting i baksete gikk ikke da plutselig en av oss måtte sitte bak. Jeg gikk opp til en større stasjonsvogn. Da gikk alt bak. Og den hadde jeg til pjokken var så stor at vi kun trengte trille vogn. Var da jeg kjøpte min E91 (som er til salgs). Men vil du ha E91 er det vel bare å ta vognen med seg til noen som selger E91 å prøve. Med full demontering får du vel den inn i E90 (for å kjøre til en E91) Eller hør med en som har E91 på forumet. Bor du i Bergen kan du komme innom meg 😀
 8. Kenny_

  Kenny_ sin E91 LCI og i3

  Ble ikke noe V8 på meg Har noen andre biler i sikte på innbytte fronten, men ikke noe spennende. Ellers er det tut og kjør med i3. Har fått koblet opp BMW Connected så nå er det varm bil uansett hvor jeg er Bilde med vinterfelger på fra en av Karmøy turene.
 9. Det visste jeg ikke. Forhandler jeg kjøpte bil av skaffet høyre og venstre felg. Men går vel kanskje som deler når det ikke blir levert med en bil ?
 10. Flotte biler (alle sammen) Men har du 4 stk høyre felger til i3?
 11. Har kjent han i snart 20 år så er innom der i ny og ne å da sett dine biler visst de har stått ute.