Jump to content

Reset

Members
 • Content Count

  3095
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Reset last won the day on April 14

Reset had the most liked content!

About Reset

 • Rank
  Generalløytnant
 • Birthday 01/31/1989

Contact Methods

 • MSN
  ReeseT_89@hotmail.com

Profile Information

 • Interesser:
  Aukra

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den låg vell først til 270 og noe. Noe som var for dyrt. Jeg fikk noe lignende når jeg solgte i 2016(?). Noe mer normal pris nå. Betalte 385k i 2013. Da hadde den gått 100k
 2. jepp, helt fantastisk aldri vært lengre enn til trollstigen før, så var kjekt å utforske nye veier over fjellet der
 3. Åjaa 😆 Såg det var noen som hilste, men var i fremmed territorium, så er ikke alltid så flink å følge med på slikt
 4. I f80? I ørsta?😄
 5. Lenge siden sist update igjen folkens, alt for dårlig på denne bimmers oppdateringen 😝 Kan jo starte med å fortelle at jeg har solgt E34`n som jeg har hatt stående. Denne kjøpte jeg i 2017 som svensk import, og har hatt stående bare i påvente av at den ble 30 år mtp registreringskostnad. Men plusselig så kom jo denne 20års regelen, og det ble mye billigere å registrere, men har aldri hatt tid eller ork til å gjøre dette. Så denne ble solgt til en kompiss på vestlandet Håper han får brukt den mer enn hva jeg har gjort Ellers har siste par ukene gått til litt rolig cruising i eget fylke. Møre og Romsdal. Siste turen vi hadde var Trollstigen - valldal - geiranger - dalsnibba. Denne turen ble i E30 M3 Her på veg ned fra toppen av Dalsnibba 1476 meter over havet. Relativt greit med snø oppå fjellet Her fra geiranger sentrum, kongeskipet var også på besøk Ser også at jeg burde kjøpe meg en ny telefon 😅 Heldigvis en samboer som er flinkere til å ta bilder enn meg selv, samt noe bedre telefon 😃 For noen uker siden kjørte vi på tur til Runde, som ligger utenfor fosnavågen på sunnmøre. Utrolig fin plass med mye morsomme veger, var der hovedsaklig for å hente en frontrute til M535`n som jeg har kjøpt, så det ble noe kjedeligere kjøring på hjemturen. Ikke fikk vi se noen lundefuggel heller 😆 Her ett stemningsbilde ifra parkeringsplassen hjemme.
 6. Morsomt reisebrev. Var på en flott tur med E30m3`n selv i fylket. Har det fint i nærheten gitt :)
 7. Dette må faktisk være drømmen av en familiebil, M5 spec, bare bedre og stasjonsvogn
 8. Tøft prosjekt. Vil følge med her Når du får satt deg inn i DTM / Gr.A verden, så får du rope ut (til meg ) om du kommer over noe tilsvarende.
 9. Flere som har tatt ibruk BM3 siden siste inlegget? noen negative erfaringer ?
 10. Flott E36 Liker godt 4 dørs M3
 11. Veldig fint nedover vestkysten ja Hadde vært morsomt med en europatur med M3`n og, men kan kansje bli litt slitsomt på autobahn 😆
 12. takk for fine kommentarer folkens! Legger ved noen bilder fra en tur her med en fotograf her en dag Desverre ikke tilgang på photonbucket på denne PC`n, så blir ikke full kvalitet på alle desverre.
 13. Ble helt nydelig den fargen der! fåpå updates
×
×
 • Create New...