Jump to content

kimhas

Members
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

About kimhas

 • Rank
  Kaptein

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bærum
 • Kjøretøy
  525 E60,mini,LR Def,X5

Recent Profile Visitors

1561 profile views
 1. Jeg har brukt meyle før men har nå kjøpt inn febi bilsten foringer til kaster stag . Har bare tenkt at det er okei siden bilstein dempere er bra. Men Febi Bilstein er generelt ikke veldig bra altså? Vis du skal skifte foringer i nedre bærearmer bak anbefaler jeg å kjøpe kittet som Koed selger. Jeg byttet nylig på en E53 og kjøpe kun løse foringer fra GS og de var knotete å presse inn uten riktig verktøy pga de er splittet og må komrimeres for å kunne presses inn.
 2. Nydelig femserie du har! Den er akkurat som jeg kunne tenkt meg å ha den selv, om jeg bytter ut min E60. Kjenner meg veldig igjen hvordan du beskriver bilen og langturer i Europa. Jeg bruker heller ikke min til daglig men setter desto større pris på den på f.eks en Europa tur . Vanskelig å beskrive men godfølesen man får etter f.eks en lang ettermiddag på autobahn gjennom østtyskland i mellom 170 og 230 med god flyt og komfort tror jeg du også kjenner til. Flott interiør, skjønner at det blir vanskelig å gå til bake til sort. Samme med motor, har hatt 3 BMW'er med rekkeseks, sitter lang inne å gå tilbake til en firer, selv om en nymotens 2liter går som bare det.
 3. Du kan også ha trøbbel med pluss kabel fra batteri som går under bilen og fram. F.eks i gjennomføring i gulvet .
 4. kimhas

  Bremse henger

  Jeg måtte bytte begge kalipere bak på fatterns E91 før den var gått 100000km (ikke at levetiden på kaliper styres i veldig stor grad av antall km)
 5. Vinteren gir seg ikke, første bildet er fra i går.. neste er i dag morges . Med sommerhjul selvfølgelig
 6. kimhas

  X5

  Jeg hadde 2011 mod E70 med stålfjærer foran og bak, men med aktivt understell. (dempere og stabstag) var helt topp å kjøre. Som nevnt over her, sett av godt med penger til vedlikehold og uforutsette reparasjoner.
 7. Har også sett noen som kjører rundt med skiltet i frontvindu, nede i sprekken mellom dashbordet og vindu. Om det er en trend eller ikke vet jeg ikke
 8. Ang. lappene synes jeg det er sleivete å ikke ta av disse. Jeg gjør vertfall det om jeg legger om dekk(som ikke er så ofte lenger med hender seg) Jeg ville krevd å få like dekk. Jeg hadde også ønsket meg nyere dekk men tror ikke du kommer noe vei hei. Fokuser heller på det med at de ikke er like. Det bør være et godt nok argument for å få nye.
 9. Jeg fikk samme melding fra en MiyaHamilton
 10. Jeg så også videoene tidligere i vinter. Kjente egentlig ikke til Papadakis fra før men synes filmene var veldig bra og informative. Viser godt hvordan denne moderne motoren ser ut og fungerer. Trenger ikke å være veldig interessert i drifting eller Toyota for å ha glede av filmene.
 11. Ja jeg har også fått litt god tid i disse tider. Formiddagsøkten er unnagjort med hjulskift, vask av vinterhjul etc på femmer'n
 12. Nei jeg har ikke det. Jeg har veivhus ventilasjon helt original. Ser ut som det fungerer bra nok egentlig og gassspjel, innsug og innsugskanaler ser ut til å holde seg rene å fine .
 13. Hvor var dette? bra pris på gode dekk. De har jeg god erfaring med på flere biler. Vurderer de til Mini'n da jeg også tror de sporer mindre en en del andre dekk.
×
×
 • Create New...