kimhas

Members
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

About kimhas

 • Rank
  Kaptein

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bærum
 • Kjøretøy
  525 E60,mini,LR Def,X5

Recent Profile Visitors

1480 profile views
 1. Ja jeg har også fått litt god tid i disse tider. Formiddagsøkten er unnagjort med hjulskift, vask av vinterhjul etc på femmer'n
 2. Nei jeg har ikke det. Jeg har veivhus ventilasjon helt original. Ser ut som det fungerer bra nok egentlig og gassspjel, innsug og innsugskanaler ser ut til å holde seg rene å fine .
 3. kimhas

  Sommerdekk BMW E61 X-Drive

  Hvor var dette? bra pris på gode dekk. De har jeg god erfaring med på flere biler. Vurderer de til Mini'n da jeg også tror de sporer mindre en en del andre dekk.
 4. kimhas

  Webasto trøbbel E60

  Oppdatering; nå er Webasto foreløpig friskmeldt igjen og har fungert normalt , brukt den noen ganger. Hva som ble løsningen er jeg ikke 100% sikker på da jeg gjorde flere ting samtidig. Luftet kjølesystemet på varm motor og med Webasto i gang . Mistenker problem kan ha ligget her. Tvangkørte også de 3 vann ventilene noen ganger fra lukket til steng posisjon med testeren. Hadde allerede som sagt skiftet vannpumpe men fant så ut at den gamle fungerte. Tips for andre som skal sjekke pumpen, den går kun ved riktig polaritet og den svarte ledningen var pluss.
 5. kimhas

  Understellsbehandling - noe for seg?

  Vis dette skal ha noe for seg på en nyere BMW som er dekt til under med plast mener jeg at alt må demonteres. Så vaske , og så eventuelt behandle der det trengs med f.eks Fluid film. Det tar tid og vil nok koste deretter. Jeg gjorde det på min E60 for tre år siden. Bilen var da 8år gammel og heldigvis helt rustfri og i topp stand under . Demonterte alt. Eksos , kanalskjørt etc
 6. Enig der altså. Likte disse allerede da de kom og har nå hatt min Cooper S , riktignok clubman , i et halvt års tid og liker den godt altså. Lykke til med salg . Kanskje du vil angre 😀
 7. kimhas

  Webasto trøbbel E60

  Tenker du på vanntemperatur i Webasto når den går? Tror ikke jeg får sjekket det med maskinen jeg bruker, det må jeg undersøke. Men det var tydelig at den var varm og antageligvis for varm før den stoppet.
 8. kimhas

  Webasto trøbbel E60

  Ja hadde jo av innerskjerm i går da jeg skiftet pumpe. Skal feilsøke videre i morgen om jeg får tid å se litt hva som skjer med vann temperatur rundt om. Jeg har lest litt på Tis og ser at Webasto styrer den ene vannventilen som sitter på venstre side i motorrommet. I tillegg sitter det en elektrisk ventil til som har med varmeapparatet å gjøre . Usikker på om disse kan lage problemer?
 9. kimhas

  Webasto trøbbel E60

  Ja . Den får strøm og går når Webasto startes
 10. kimhas

  Webasto trøbbel E60

  Leste gjennom Webasto tråden i dag. Mye info , men fant ikke helt svar på mitt problem. Jeg mistenkte at vannpumpe var problemet og skiftet denne i går, med en brukt som virket og være i god stand. Samme problem. Kan jo være uheldig å ha to pumper som sirkulerer for dårlig. Med motor i gang, også på tomgang, fungerer Webasto. Kan det være noe annet som gjør at vannet ikke sirkulerer og blir for varmt tro?
 11. kimhas

  Webasto trøbbel E60

  Hei. Håper noen har vert borti lignende problem og kan komme med tips. Har en 2008 525d med original montert Webasto. Den har fungert optimalt inntil nylig. Nå fungerer den kun mens motoren går og da fungerer den tilsynelatende som den skal. Når den startes med fjernkontroll og bilen er av starter Webasto som normalt og stopper etter noen minutter. Den blir varm. Antageligvis for varm og skrur seg av. Vannpumpe som hører til Webasto fungerer og går mens varmeren går.
 12. kimhas

  Svakheter 318

  Ok. Vis du ønsker gode og relevante svar må du beskrive problemet/lyden . En filmsnutt eller lydopptak kan også være nyttig
 13. kimhas

  Svakheter 318

  Hvilken årsmodell/motorkode? Registerkjede kan være en svakhet
 14. kimhas

  1994 E31 850 Hamann CSI

  Denne bilen blir flott!
 15. Var værre med en X3 n46 jeg kjøpte(billig). Der lå det 2-3 sånne flasker bare i motorrommet 😅