bentdal

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

About bentdal

 • Rank
  Sersjant
 • Birthday 03/21/1991

Profile Information

 • Bosted:
  Oslo
 • Kjøretøy
  BMW M3 2001

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bentdal

  Bentdals E46 M3

  Er svak for alle 3 serier før E9x, men ved kjøp av M3 var valget enkelt, enig i det du skriver! Blir dullet godt med denne:)
 2. bentdal

  hopeless E34 535 tic langtids prosjekt

  Står nå fine f11’a oppi lånke te Stjørdal Auto Viggo, en 530d xdrive og en M550d, bære å handel!! 😉
 3. bentdal

  Bentdals E46 M3

  Intet nytt under solen, bilen går som den skal og er nå parkert for vinteren. Kjenner det blir en lang vinter, men har mulighet for oppstart og ca 30 meter kjøring nede i garasjeanlegget hvis trangen blir for stor😜 Legger ved noen bilder til av bilen hvis det skulle være av interesse, og hvis noen har pyntelister til salgs så sleng gjerne over en PM.
 4. bentdal

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Vurderer innkjøp av poleringsmaskin, noen som har hatt negative erfaringer med Rupes Bigfoot LHR15, eller er dette en maskin man kan stole på? Ut i fra det jeg har lest og hørt meg fram til er dette en bankers maskin.
 5. bentdal

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Parkert en eller annen gang, i full vinterutrustning. Min far har bygget en Tempo Comet med ispigg, den er også veldig morsom på vinterføre! Klarer i grunn å holde kjøresuget borte med snøscooteren ila vinteren.
 6. bentdal

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Sett den tsjekkiske saken din et par ganger i byen, veldig kul vintersykkel! Kjente jeg ble gira på en vintersykkel nå, hehe. Kjører Triumphen litt på vinteren så lenge været tillater det. R1200GS skal jeg definitivt ha, må bare bli litt eldre først.
 7. bentdal

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Kan så absolutt anbefale Triumph Bonneville hvis du er ute etter en god cruiser! Kjøpte ny i 2015 og har ikke angret et sekund. Litt annen kategori enn MT-07 og Duke men hvis du er åpen for et litt annet stuk så burde du prøvekjøre! Av de nye modellene vil jeg si at Scrambler 1200 er den jeg liker best akkurat nå. Både Bonnien og Scrambleren er modeller som passer til all slags kjøring. Har satt på 50/50 knastedekk på min og nå er det bare kjøring på grusvei som gjelder. Asfaltkjøring er gøyere med bilen uansett, hehe. Min far kjøpte en Honda Cb500f da min lillesøster tok lappen i fjor, også en god kjøremaskin. Bonneville og lignende modeller er veldig morsomme å bygge på.
 8. Ble det noe av dette prosjektet? Antar at det ikke ble noe siden det har vært stilt i et år, men hadde vært topp om det fortsatt er noe på gang!
 9. bentdal

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Hepp hepp! Her e min, blitt lite kjøring i sommer etter kjøp av nybil, men får vel prioriter den litt igjen utover høsten. 16 Bonnie:) gjort det meste på den sjøl, men der mi erfaring ikke har strokki te har æ fått veldig god hjelp av forskjellige folk. Vært interessant å lært sæ sykkel, glede mæ te å lær mæ mer om bil framover. Et bilde av begge to sammen og, syns dem e en god match! Haha:)
 10. bentdal

  Bentdals E46 M3

  Takk for det! Ingen tvil om at den her har blitt godt stelt med nei. Vel, når æ spurt om det så sa han bare at det ikke va nå antydning te sprekka når han hadd den på bukk sist, ingenting om at det va forsterka! Så går ut i fra at det ikke e gjort! Har dog ikke vært under å sett enda, og dro rett fra langtur te sjøen så får ta en sjekk når æ kjem heim igjen. Va såvidt på bukk i Stryn, va et plastdeksel under som hadd dårlige festa fra æ fikk den som ga opp på turen, så det lå å skrapa litt. Innom nærmeste verksted (Møller bil, haha) og fikk kom opp på bukken tvert:) veldig trivelige folk, visst sæ at han som hadd bilen før han æ kjøpt den av hadd jobba på den samme Møllern. Men ja, tenkt æ ikke sku bynn å sjekke alt anna under bila når æ fikk kom inn så fort. Veien Stjørdal-Ålesund-Geiranger-Stryn-Sogndal-Aurdal-Hol-Numedal-Oslo va som skapt for bimma😎
 11. bentdal

  Bentdals E46 M3

  Det så ut som rette plassen ja! Takk for svar:)
 12. bentdal

  Bentdals E46 M3

  Har veldig lyst til å få forsterket subframen, men har ikke tilgang til noe verksted i Oslo. Så da er vel eneste mulighet å sette bort jobben.. Noen som har noen anbefalinger når det kommer til verksted? Leste at Bavaria bytte hele dørken med tjukkere gods og at det er muligheter for at det kommer tilbake etter det også. Det e ingen sprekka enda, men tenke at det e bedre å vær føre-var. Vil at alt det tekniske ska vær på stell før æ bruke opp all pengan mine på innsug:)
 13. bentdal

  Bentdals E46 M3

  Har bare vært kjøring, så lite skriverier innpå tråden! Har fått skifta spiller, veldig fornøyd med det valget, eneste e at midtlista ikke passe så må kjøp ei ny som æ må modde litt:) vært på langtur, veldig fint og selvfølgelig streika telefonen underveis, så all bilda e foreløpig utilgjengelig. Tok og nånn gode «ekte» bilda og, ska legg ut når æ får dem. Uansett, ny grill i dag. Frøktelig fornøyd med resultatet
 14. bentdal

  Bentdals E46 M3

  Fikk tatt nånn litt bedre bilda i dag, men ble søndagstur te besteforeldran te en kompis, så fikk itj tatt så alt for mang bilda! Dem likt forøvrig bilen veldig godt, og æ fikk pålegg om å ikke kjør over fartsgrensa! 80 sone betyr 80kmt! hehe😎
 15. bentdal

  Bentdals E46 M3

  Heheh, ja må si dem felgan der sitt som et skudd på bilen! trur itj dem bli skifta ut med det første nei) Ei natt går vettu, va så fornøyd uansett så hadd vel endt opp me å ligg i bilen om æ hadd fått tak i ei campinghytte og! Så litt rundt på nettet og virke som en del går for Eonon te e46 ja, men da ofte OEM look! Spilleren kjem vel ila uka, ble plutselig en snartur te London no men tebake på torsdag og da blir det langtur:)