kristofferertsland

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About kristofferertsland

 • Rank
  Sersjant
 • Birthday 12/27/1994

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Kjøretøy
  2010 E61 520D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kristofferertsland

  Ikke start på bmw e61

  Eventuelt defekt startknapp.
 2. kristofferertsland

  300km/t

  Holdt 200 med en Golf GTE mellom Oslo og Gardemoen en gang når veien var tom, aldri backet ut av noe så fort, så holder meg til fartsgrensen jeg.
 3. Hei, ønsker å kjøpe en brukt diff. til bilen min. Maks 5000,-. Kan hentes i Oslo og akershus-området.
 4. kristofferertsland

  Tusenmeter ba grill, E61

  Hei, noen som vet hvilke godkjente tusen-metere som kan festes i bracen bak nyrene på 2010 E61 og hvordan de kan festes? Blir veldig stygt med to lys foran som ødelegger linjene på bilen. De bør være relativt små for å ikke hindre luftgjennomstrømning inn til radiator. Noen som vet hvordan de kobles inn på fjernlysbryter på venstre side av rattet? Kan plusskabel fra lyktene kobles inn på plusskabel til orginale fjernlys? Jeg ønsker at det skal se ut som ble levert fra fabrikk. Evt. om det allerede finnes en tråd om dette?
 5. kristofferertsland

  1-serie på vinterføre

  Piggdekk hvis du sliter på is, evt. kjetting ved lav hastighet eller prøv sånn spray.
 6. Hei, bilen min har vedvarende problem med at det lekker fra returrøret rett foran dieseltanken. Den har vært inne på verksted et par ganger nå og fått byttet en kobling mellom tanken og røret, men problemet returnerer. Er dette vanlig på disse bilene. Jeg kan kjøre med det hvis det blir veldig komplisert og dyrt.
 7. kristofferertsland

  2010 520D N47 registerkjede, hvor vanlig er svikt?

  Hei, sånn ca. når svikter registerkjedet på N47 motoren og kommer det i det hele tatt til å gjøre det? Bilen har gått 225000 km, solgt ny i Tyskland og merker ingenting, men har hørt rykter om at den kan svikte. Ca. hvor mye kommer det til å koste å få byttet de delene som svikter hvis man gjør det før bilen får problemer? Hadde BMW en tilbakekalling på disse motorene, og er dette noe jeg isåfall kan utnytte?
 8. kristofferertsland

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Noen som vet hvor man får tak i slike flagg som festes til forskjermene på bilen? Eventuelt i sprekken mellom forskjermene og panseret? Vet at man får tak i til vinduene overalt, men ser litt stiligere ut med sånn som ambassadebiler/statsoverhoder kjører rundt med.
 9. kristofferertsland

  BMW dieselmotorer

  Har en N47 motor, kan jeg fjerne EGR-ventil uten å få feilkoder i dashbordet, eller må EGR-ventil programmeres bort? https://www.gsbildeler.no/motor_og_clutch-egr_tilbehor/n47_egr_delete_kit__4265700 Har verksted og verktøy til å utføre jobben.
 10. kristofferertsland

  Hva betyr disse feilkodene på N47?

  Hei, motorlampa lyser, og når jeg leser feilkoder, får jeg opp: 4933: Air system, air to egr mass flow, plausibility. 9C54: AUC sensor. 497D: Exhaust-gas pressure sensor before turbocharger plausibility Jeg har sett på verdiene live mens motor går, og ser ikke noe avvik mellom faktiske verdier og forventede verdier. Hvis jeg sletter feilkodene blir det borte i ca. 1 uke, før det kommer tilbake. Bilen oppfører seg normalt hele tiden. Jeg bruker Autophix sin 7810, som jeg kjøpte på GS Bildeler. Edit: Har hørt at det kan være lurt å utføre EGR-delete på disse motorene (N47), noen som anbefaler meg det?
 11. kristofferertsland

  Hvordan finner man gir-ratio på diff?

  Ønsker å finne og montere en brukt LSD diff på bilen, hvordan finner jeg ut hvilken gir-ratio det er på den åpne diff'en som er på bilen fra fabrikk uten å måtte demontere den?
 12. kristofferertsland

  Min 2010 E61 520D

  Er en daily driver, men takker ikke nei til videre effektøkning. Spørs hvor mye girkassa tåler.
 13. kristofferertsland

  Min 2010 E61 520D

  Bilen er som sagt en 520D. Har chiptunet bilen. 177HK/360NM originalt, men har nå ca. 230HK/435NM, har også montert gloss black grill, og foliert staget bak rødt for å gi litt kontrast, siden bilen er sort med shadowline pakke, samt montert sorte nasjonalitetsmerker og LED skiltlys. Bilen ble bruktimportert fra Tyskland i 2013 av forrige eier, jeg er tredje. Full utsyrsliste: https://www.mdecoder.com/decode/c362315 Veldig fornøyd med bilen, den har god bagasjeplass, god plass i bakseter til kompiser og familie, bilen flyter over ujevnheter i veien, og girkassen girer såpass mykt og stille at man skulle tro det var elbil.
 14. kristofferertsland

  Den store LED pære tråden.

  Noen som vet hvilke LED pærer som funker til blinklys foran på en 2010 E61? Har LED bak, men ikke foran. Finner ikke noen som passer mtp. canbus. Originalpære er markert med 12V PY21W E1
 15. Hei, som tittelen sier leter jeg etter en brukt eller overhalt LSD til en 520D, noen som vet hvor man kan få tak i det, og hvor mye det koster? Vet at Schmiedmann tilbyr splitter ny Quaife, men det ligger på rundt 16 tusen.