Jump to content

Vingerei

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vingerei last won the day on October 3 2019

Vingerei had the most liked content!

About Vingerei

 • Rank
  Fenrik

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Stathelle
 • Kjøretøy
  BMW F11 2014-Golf MK1 GTI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, var det jeg også trodde fikk tlf fra Bilia i dag, den skal inn neste tirsdag for sjekk. De skulle demontere og ta litt nøyere bilder fikk jeg beskjed om. Så da får jeg vente og se.
 2. Bra at du fikk det så greit gjennom, jeg er litt skeptisk til at det skal like smooth her. De virket ikke videre positive, siden den var over fem år.. Men har du hatt servicene dine på Bavaria hele veien ? Jeg har brukt Autostrada hele veien på denne, men det skal vel ikke ha noe å si?
 3. Har fått sink slipp på alle dørene mine. Helt i toppen, på fram dørene blir det ved speilene. Det har vel vært noen tilfeller på dette tidligere modeller etter hva jeg leser. Ser ut som sink slipp hvertfall, så nå spørs det da om jeg får dette dekt via BMW sin garanti. De tok bilder i Skien hos Bilia om tirsdagen og skulle søke om å da dette dekt sentralt. Er det noen som har erfaring med BMW sin garanti på lakk og rust mot import biler? De var generelt negative for å få dette dekt siden bilen var over fem år og import...
 4. Kjøpte Bosch pusserblad på mekonomen nå for et par uker siden. Har brukt Bosch stort sett hele veien, fungert helt fint. Bruker glass forsegling i tillegg på ruta.
 5. Jøss, den der dempet du ganske bra særdeles fine mods du har gjort på den F11 der!
 6. Hvor fikk du gjort den Hartge oppgraderingen? Merket du forskjell etter tuningen? Vurderer en slik oppgradering selv.
 7. Sjekket pris på oljeskift på kasse og mellomkasse på min 520 F11 xdrive. Tilbudet fra GS i Skien: Flushe girkasse og skifte filter. Slette adaptioner og læringskurve 2. Skifte olje på mellomkasse. Kr 19963.
 8. Noen tips til diagnose verktøy til F11? Tenkte og skaffe meg en slik, men som også tar flere merker. Det kommer en bremse service snart og da kan et slikt verktøy være nyttig. Bilen er uansett utenfor garanti, så jeg kunne tenkt meg og ta bremse service og olje filter bytte selv fremover.
 9. Har lest gjennom hele tråden din nå, himmel og hav for en bilpark! Utrolig hva du har fått til her Får ikke mindre lyst på E34 etter og ha lest gjennom dette hehe!
 10. Hvor skal du få utført dette hen? Eller gjør du det selv?
 11. Moseldalen var utrolig fint, der skulle vi kjørt mye mer fant vi ut etterpå hehe. Men nå har vi vært gjennom en runde, så får vi se hva fremtiden bringer. Er mange andre plasser og ruter som jeg funderer på Ferie koster uten tvil. Men kan ikke annet enn anbefale kjøretur det gir en helt egen frihet.
 12. Ja er preventivt vedlikehold jeg tenker på min, og den bikker nå 80 tkm på fem år gammel bil. Men har du noen tips til firma på sånt her på sør/Østlandet? Rogaland blir et stykke unna hehe. Har sett litt reklame fra Økern Bilservice, men kjenner ikke videre til de. GS i Skien? Ligger 20 min unna for meg .
 13. Du kan legg på ti lapper til, så er du der hehe. Det koster med en roadtrip i Europa, dyr euro og ferie tider så blir det pæng. Men dette har vi snakket så lenge om, og nå gjorde vi det. Det skal sies at vi hadde ikke noe fancy eller dyre restauranter, vil si var ganske fornuftige på tur hehe. Mitt tips til deg, har du lyst og anledning, så bør du ta deg en tur. Du ser litt mer og opplever på en annen måte.
 14. Bra at ting ordner seg jeg får vurdere Bavaria Arendal neste gang, hørt positiv omtale på de tidligere. Har du utført noe service på girkasse/mellomkasse? Tenker da på oljeskift.
×
×
 • Create New...