Vingerei

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vingerei last won the day on October 3

Vingerei had the most liked content!

About Vingerei

 • Rank
  Fenrik

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Stathelle
 • Kjøretøy
  BMW F11 2014-Golf MK1 GTI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vingerei

  Min F11 520 xdrive touring

  Noen tips til diagnose verktøy til F11? Tenkte og skaffe meg en slik, men som også tar flere merker. Det kommer en bremse service snart og da kan et slikt verktøy være nyttig. Bilen er uansett utenfor garanti, så jeg kunne tenkt meg og ta bremse service og olje filter bytte selv fremover.
 2. Har lest gjennom hele tråden din nå, himmel og hav for en bilpark! Utrolig hva du har fått til her Får ikke mindre lyst på E34 etter og ha lest gjennom dette hehe!
 3. Hvor skal du få utført dette hen? Eller gjør du det selv?
 4. Vingerei

  Min F11 520 xdrive touring

  Moseldalen var utrolig fint, der skulle vi kjørt mye mer fant vi ut etterpå hehe. Men nå har vi vært gjennom en runde, så får vi se hva fremtiden bringer. Er mange andre plasser og ruter som jeg funderer på Ferie koster uten tvil. Men kan ikke annet enn anbefale kjøretur det gir en helt egen frihet.
 5. Ja er preventivt vedlikehold jeg tenker på min, og den bikker nå 80 tkm på fem år gammel bil. Men har du noen tips til firma på sånt her på sør/Østlandet? Rogaland blir et stykke unna hehe. Har sett litt reklame fra Økern Bilservice, men kjenner ikke videre til de. GS i Skien? Ligger 20 min unna for meg .
 6. Vingerei

  Min F11 520 xdrive touring

  Du kan legg på ti lapper til, så er du der hehe. Det koster med en roadtrip i Europa, dyr euro og ferie tider så blir det pæng. Men dette har vi snakket så lenge om, og nå gjorde vi det. Det skal sies at vi hadde ikke noe fancy eller dyre restauranter, vil si var ganske fornuftige på tur hehe. Mitt tips til deg, har du lyst og anledning, så bør du ta deg en tur. Du ser litt mer og opplever på en annen måte.
 7. Bra at ting ordner seg jeg får vurdere Bavaria Arendal neste gang, hørt positiv omtale på de tidligere. Har du utført noe service på girkasse/mellomkasse? Tenker da på oljeskift.
 8. Vingerei

  Min F11 520 xdrive touring

  Moro at du likte det :) kjekt og dele litt opplevelser også, er ingen forfatter men litt reisebrev skal jeg alltids få til :) Litt intensivt siden vi hadde så mange plasser vi hadde lyst til å se. Vi satte av to uker til denne turen. Til en annen gang så blir det litt færre interesse punkt og heller litt bedre tid på hver plass. Jeg likte meg egentlig på de fleste plassene, men Franske rivieraen var det veldig mye folk og stive priser på det meste. Garda i Italia var helt utrolig flott og anbefales! Rolig og litt laidback plass med en vakker natur. Det samme med Montreux. Selv har jeg vel funnet at Tyskland er et land jeg vil utforske mer. Mye vakker natur og by på, hyggelig folk og de tilrettelegger for turister. Har kjørt litt her før og det blir flere turer i fremtiden :)
 9. Vingerei

  FTE sin F10 M5

  Gratulerer med lekker M5
 10. Vingerei

  Min F11 520 xdrive touring

  Reiserute sånn i grove trekk.
 11. Vingerei

  Min F11 520 xdrive touring

  Dagen etter oppholdet i Memmingen så skulle vi kjøre autobahn videre nordover til Danmark, hadde ikke tenkt og kjøre en så lang etappe men når vi så etterhvert at vi kunne rekke kvelds ferja fra Hirtshals var det bare og gi (bånn) gass. Bestilte ikke ferje billett før etter Hamburg siden erfaring tilsier at der er mye kø her. Og det var det. Men vi ankommer Hirtshals på kvelden, og har en time og slå ihjel før ferja. Det var en drøy etappe men når man bestemmer seg så går det unna. 125 mil fra Memmingen til Hirtshals. 4872 km tilbakelagt på en fantastisk reise gjennom Europa håper det falt i smak. Har ikke så mye bilder fra cockpiten under kjøringen, men snitt forbruket lå på ca 0,70. Ingen feil eller tull bortsett fra en felg som fikk kjenne på en kant.
 12. Vingerei

  Min F11 520 xdrive touring

  Etter noen dager langs rivieraen, var det og ta fatt på returen hjem. Det var veldig varmt her nede , over 30+ og det blir litt for mye for meg personlig, men dama digger det så klart. Returen gikk tilbake til Italia, via Milano og inn i Sveits. Blei lei av motorvei så tok turen over et fjellpass, Oberalppass. Deretter var det bare og gi jernet for og komme oss nordover et stykke. Vi var usikre på hvor vi skulle stoppe hen, og noen av de plassene vi så oss ut var spinndyre. Langs autobahn nordover i Tyskland så sjekket min samboer ut flere steder for og stoppe, men var liksom ikke noe som fristet. Storby fristet ikke. Så får jeg se på et av skiltene som viser oversikt over avstander på byene. Memmingen står blant flere byer. Fruen sjekker det ut på det ser veldig hyggelig ut! Finner et hotel som ser meget bra ut og fin pris. Kjører direkte dit og for en perle! Liten fin by med eget bryggeri hotellet hadde en stor parkerings kjeller og kostet ikke noe for å stå der. Resepsjonisten som var tysk, hadde lært seg norsk av alle ting, veldig bra service her.
 13. Vingerei

  Min F11 520 xdrive touring

  Slapper av noen dager her i Menton og tok en dagstur til Monaco og her var det mye gromt! Vi var her på en søndag, så var nok litt roligere enn ellers kanskje. Men gøy og ha fått sett plassen. Al Raya ligger fortøyd. Det er veldig godt utbygd med tog gjennom byene langs rivieraen . Et tips er og reise til den byen man vil være på, og ta toget for å se de andre byene langs rivieraen Så reiser kjører vi videre til Cannes. Og her har jeg aldri sett så mye fete biler noen gang! Her var det mye gromt! Har ikke så mye bil bilder herfra, men det er rart. Du ser den ene Ferrarien, Porchen Lamboen, Bentlyen og til slutt så blir det litt «vanlig» og se sånt hehe. Ser man sånt gromt her hjemme, så legger man virkelig merke til det. Fikk parkering bak hotellet i Cannes. Type Gelendewagen, se og bli sett hehe. Bugatti Veyron. Custom G wagen var det flere av hehe. Folk med penger dette altså.
 14. Vingerei

  Min F11 520 xdrive touring

  Så reiser vi litt motvillig herfra etter et par døgn og var litt usikker på hvor vi skulle dra videre. Dvs vi skal mot Franske riviera, men overnatting etter Garda var litt usikkert. Etter og ha sjekket hotell priser langs den Italienske riviera, fant vi fort ut at det utgår (svindyrt). Så da fikk vi tips om en liten by rett ved grensa til Frankrike - Italia, Menton. En liten sjarmerende by som viste seg og by på et par utfordringer med parkering og kjøring. Parkering er trangt når man kommer med noe som er større enn en Panda. Det fikk venstre bakhjul erfare. Dette er fra parkerings kjelleren i Menton. Et ublidt møte med en kant, men det gikk bra, ingen punktering heldigvis.