Jump to content

Thomas_325i

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

About Thomas_325i

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim
 • Interesser:
  BMW
 • Kjøretøy
  F30 330e

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Satt den på ubehandlet ja. Lurt å ta på litt ekstra teip, skal gjøre det når jeg monterer den på nytt.
 2. Da har jeg fått montert m-performance leppa også. Ikke helt fornøyd med passformen, kjøpte den på GS. Skal prøve å ta på noen ny teip, den var dårlig den som satt på originalt. Blir nok en original BMW leppe etterhvert. Fornøyd med looken nå. Møkkete og fæl etter en tur på 47 mil nordover fra Trondheim til en liten plass utenfor Brønnøysund. Bilen fungerte utmerket. Bilen skal få seg en vask i morgen, da er det meldt bra vær.
 3. Da er ny grill montert. M-sport bremser ser bra ut må jeg si. Får se om jeg monterer m-performance leppa i løpet av uken eller helgen.
 4. Da har bilen fått seg en velfortjent vask. Har fått kjørt noen mil allerede, og bilen står til forventningene. Bare noe småtterier som jeg skal ta med selger. Alt i alt, meget fornøyd! Blir montering av leppe og grill til helgen.
 5. Da har jeg fått hentet bilen 🙂 Møkkete etter transport. Blir en tur i selv-vasken.
 6. Takk Clarity. Ja det virker som de er veldig bra. Uten tvil det beste kjøpet til den prisen. Fant ut at det er m-sport bremser også på den, det var jeg ikke klar over, et stort pluss! Gøy at du følger med! Ser ut som jeg har de nest største bremsene.
 7. Da er luftfilter bestilt også. Snakket med selger i dag. Bilen blir sendt med biltransport på fredag, så får den ikke før tidlig neste uke... Her er forresten bilen jeg har brukt det siste året, mens jeg har spart litt penger. Honda Jazz 2004 modell, grusom bil, men har da kommet meg til og fra jobb. Blir greit å sette seg inn i en bil og ha lyst til å kjøre i stede for å spy.
 8. Takk for det Evopower! Svart bil krever jo en del vedlikehold, men fy søren å bra det ser når den er behandlet riktig. Ville ha en bil som hadde alt av utstyr som var mulig å få. Tror denne har det meste. Ok, takk for tips. Dette er aktuelt, da jeg ikke har så lang vei til jobb. Ja, har trua på at den kommer til å flytte bra på seg.
 9. Har sett litt på tråden til @macrorain, så går vel an å høre med han hvis jeg har noen spørsmål. Det vil jeg tro går rimelig bra.
 10. Ja, det gjør det. Du får starte en tråd du også, alltid kjekt å gå inn på bimmers og kikke litt på forskjellige tråder. Tenkte på bootmod3 etter hvert, får jeg rundt 300hk så er jeg fornøyd. Ser de drar ut 350hk og rundt 600nm på disse. Det er helt klart mye bil for pengene. 6’er hadde jo vært knall, men da hadde det blitt en mye eldre bil også med mitt budsjett.
 11. Takk for det! Jeg har ikke fått den levert enda, håper det blir før helgen. Har du noen tråd på din bil? Så du hadde et bilde av eksosen, så bra ut. Ja, blir nok noe eksos modifikasjoner etterhvert. Viktig med litt lyd!
 12. Da har jeg bestilt m-performance leppe og svart blank grill med doble riller. kjøpte også olje og filter til to oljeskift da de hadde bra tilbud på GS. Det er denne looken jeg går for. Trur det blir bra 🤩
×
×
 • Create New...