Jump to content

Thomas_325i

Members
 • Posts

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Thomas_325i last won the day on June 10 2020

Thomas_325i had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim
 • Interesser:
  BMW
 • Kjøretøy
  F30 330e

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Thomas_325i's Achievements

 1. Meca bilsenter Heimdal kan anbefales 👍🏻 Flinke fagfolk 😎
 2. Hei. Du kunne jo ha hørt med Lønsethagen Chiptuning, holder til i Børsa utenfor Trondheim.
 3. Kjørt min F30 330e på 0,53 🤷‍♂️
 4. Da går turen videre fra Lier til Trondheim. Blir en overnatting i Trondheim før jeg drar opp til familie på Sømna. Har hatt et nydelig vær her i Lier/Drammen. Blitt noen utepils i Drammen, på skutebrygga og Ypsilon bar. Min far var også i området, på Drammen camping, så var innom der noen dager på grilling. Fikk også vært innom en ikke så ukjent garasje når jeg var i nærområdet. Slenger med noen bilder fra turen.
 5. Hei. Dette må gjøres med et ac-apparat på et verksted.
 6. Vel framme på Tranby. Måtte selvfølgelig innom butikken for å handle litt lokal øl. Turen har gått bra, overraskende lite trafikk på RV3. Stod i 20-30 min i kø i Sandvika, etter en trafikkulykke med personbil og lastebil, så ut som det gikk bra. Kjørte sammen med Mercedesen som jeg stod etter i køen på Alvdal, han svingte av på Elverum. Ble litt frisk gassing til tider. BMW’en har fungert utmerket, rundet 80000km på turen, men glemte å ta bilde. Den fikk seg et oljeskift før turen, renset også luftfilteret før jeg dro. Blei en liten stopp på Espa Bolleland, måtte fjerne litt lik fra frontruta. Møkkete og fæl på de siste bildene, så må nok ta en tur på selv-vask i Drammen i morgen.
 7. Da satte jeg turen nedover til Tranby. Etter en kjapp avspyling av bilen på jobb, så gikk ferden videre til første stopp på Alvdal. Der tanket jeg opp bilen og sjåføren måtte også ha litt fuel. Fikk også tommel opp av en annen F30 sjåfør, tror det var en 335i, alltid hyggelig det 😊 Var en god del trafikk på E6. Litt bedre på RV3 gjennom østerdalen. De driver med veiarbeid på strekningen, så det ble stående ca 15 minutter et par mil sør for Alvdal.
 8. Hadde bilen på lakkforsegling i dag. Var også på jobb og tok 4-hjulskontrol, da bakdekkene har blitt slitt på innsiden. I morgen blir det byttet til sommerdekk, kjørt på vinterdekkene siden de skal uansett byttes neste sesong. Har lyst på nye originale vinterfelger i 18-19", får se om det dukker opp noe på finn i nærheten. Monterte også skilt-rammer, var ikke helt fornøyd med den løsningen jeg hadde før. Tenker å bestille nye skilt også.
×
×
 • Create New...