Erik Haugland

Medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Erik Haugland vant dagen sist November 2 2017

Erik Haugland hadde mest likt innhold!

Om Erik Haugland

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW X6, 2011

Nylige profilbesøk

351 profilvisninger
 1. Sendte avgårde følgende epost til Bavaria Lillestrøm i dag. Ønsker å dele det her også for makan til topp service har ikke jeg opplevd før. Viktig at slike positive opplevelser også deles. Min epost: Til ledelse Bavaria Lillestrøm: I dag var jeg uheldig. Kanskje jeg skal legge til at jeg var uaktsom og sløv, men som sagt til slutt veldig uheldig. Jeg og min bedre halvdel hadde hentet en tilhenger full av IKEAs fineste utvalg og skulle til å kjøre hjemover da tilhengerfestet på X6´en falt av. Tilhenger og tilhengerfeste ble liggende igjen midt i krysset uten at noen andre trafikanter ble rammet. Det viste seg at det var en grunn til at jeg ikke hadde fått ut nøkkelen av det avtagbare hengerfestet; det var ikke satt riktig i. Jeg ringte først til Bavaria Oslo, men de virket ikke å skjønne problemet og mente at jeg måtte booke time. Dette fremsto som et veldig dårlig alternativ all den tid hengeren sto midt i et kryss med en halv stue stablet inni. Min bedre halvdel mente at vi skulle ringe til Bavaria Lillestrøm for å høre om dere hadde noen bedre tips. Som sagt så gjort. Kundemottak hadde en helt annen tilnærming enn kollegene i Oslo og tok kontakt med en hyggelig og kunnskapsrik mekaniker. «Kom inn med en gang så skal vi nok fikse det» var holdninger hos dere. Jeg lot min bedre halvdel stå igjen i et kryss på Kalbakken som tilhengervakt og satte kursen til dere. Jeg kom inn til kundemottak og da visste dere med en gang hva det gjaldt og hentet den samme mekanikeren jeg hadde snakket med. Jeg var så stresset på dette tidspunktet at jeg ikke fikk med meg navnet hans, men han hadde skjegg. Han sa at dette sikkert skyldtes rust/smuss og rattet bilen inn på verkstedet. 15 minutter senere kom han ut med bilen og hadde fikset sakene. Jeg takket så mye for hjelpen, sendte en SMS til tilhengervakten og fisket frem bankkortet. Mekanikeren sa at det ikke var noe å betale for - det var bare å kjøre! Nå håper jeg at han ikke får noen problemer for sin rause holdning!! Deres ansattes holdning til en kunde i nød og evne til å fikse dette uten forhåndsavtale og uten å ta dere betalt for det medfører at jeg kommer til å formidle dette til alle andre BMW-eiere og bilentusiaster. Jeg kommer definitivt til å bruke dere for service. Så tenker jeg at Toyota med sitt "OKYAKU – SAMA ICHIBAN» kan ha noe å lære av dere også. En ganske lang epost som jeg håper dere formidler til kundemottak og ikke minst til den pragmatiske og svært serviceinnstilte medarbeideren på verkstedet.
 2. Erik Haugland

  L

  Bavaria er en seriøs forhandler som helt sikkert er åpen for en konstruktiv dialog med deg. Den står annonsert som meget velholdt, og noen av de skadene på bildene tyder ikke på det. Jeg vet ikke hva "grensen" er for hva de evt skal utbedre, men start med en henvendelse og oppdater oss.
 3. Erik Haugland

  Ny bil :)))

  Grattis - den var veldig fin!
 4. Sommerdekkene på og relativt nyvasket
 5. Erik Haugland

  2 alternativer til felg - BMW X6, hva synes dere?

  Skal sjekke dine innspill - takk!
 6. Erik Haugland

  2 alternativer til felg - BMW X6, hva synes dere?

  Greit å vite. Trodde i min naivitet at 22" var dyrere enn 21".
 7. Erik Haugland

  2 alternativer til felg - BMW X6, hva synes dere?

  Hahahaha - BMW X6 med Arctic Truck fetisj??
 8. Jeg var skikkelig gnien og lite smart når jeg kjøpte X6en min i februar - det sto på noen råtøffe 22", men jeg fortalte meg selv at de ikke var verdt pristillegget og at det ble mindre komfort. Så jeg dro hjem med 19"... I know - håpløst. Men nå har jeg kommet frem til at det må handling til og har fått tilbud på to felger. Bildene er av felger som kan leveres til min bil, selv om alternativ 2 ikke passer grunnet antall bolter - så se på designet og kom med tilbakemelding. Alternativ 1: Alternativ 2: Ble store bilder gitt... Bør jeg gå for 22" eller vil det være kult nok med 21"? Kjør debatt!
 9. Erik Haugland

  Erfaringer med Konghelle Bil AS?

  Jeg holdt på å kjøpe X6 av disse uten å kjenne til eventuell svindel med servicehefte og km. Kan virkelig ikke forstå hvorfor tråden som legger frem konkrete eksempler på svindel er slettet. Skal et entusiastforum virkelig la seg styre av en forhandler som lurer kundene sine? For meg som er blitt medlem her inne for kort tid siden så er det ingenting som tyder på at de opprinnelige påstandene om svindel ikke stemmer, så da ville det vært veldig surt å endt opp med en handel jeg kunne ha unngått.
 10. Erik Haugland

  Server med nettverk i bil

  Bare sånn i tilfelle andre har samme behov jeg hadde - altså behov for å kunne streame filmer til nettbrett og/eller telefon i bil uten å betale for datatrafikk - så kan jeg anbefale Seagate-løsningen som jeg linket til i posten over. Det fungerte smertefritt for oss og sikret god stemning i bilen i 4 timer :-). Greit å vite er at du må konvertere filene til MP4 for en problemfri kjøretur. Av en eller annen grunn så spiller den ikke av avi-filer. En liten jobb i forkant av kjøreturen med Handbrake eller annet konverteringsprogram så er det bare å senke seg ned i komfortsetene og nyte kjøreturen!
 11. Erik Haugland

  Hjelp til ang x6!

  Nei, men det er neppe noe problem. Jeg synes det er veldig god plass i bilen - bagasjerommet tar vel 555 liter, som er mer enn flere stasjonsvogner. Men nå fyller man sjelden vann i bagasjerommet... så det er noe misvisende. Du skal kanskje ha med deg barnevogn(er) og da ryker jo mye plass. Jeg er veldig godt fornøyd med min 30d med 245 hk.
 12. Erik Haugland

  Hjelp til ang x6!

  Hei. Jeg kjøpte nettopp x6 og er veldig fornøyd. Det er mange andre her som kan gi deg bedre svar på utstyr og anlegg, så jeg nøyer meg med å svare ut hvordan plassen er i den. Jeg er 189 cm og min kjære er 170 cm og det er god plass til våre to barn. Faktisk oppleves plassen som bedre enn i V70.
 13. Erik Haugland

  Server med nettverk i bil

  Fant denne. Virker å være noe enklere å sette opp: https://www.komplett.no/product/817165/datautstyr/harddiskerssd/harddisk-ekstern/seagate-wireless-plus-2tb-wifi-usb30#productinfo
 14. Erik Haugland

  Server med nettverk i bil

  Takk for tips. Skal sjekke litt rundt det produktet. Han solgte ikke akkurat produktet i den tutorialen der... Men dersom den er mer "plug and play" så er den akkurat det jeg leter etter.
 15. Hei. Prøver å rigge bilen med en server med grei lagringskapasitet og som også har innebygget wifi/nettverk sånn at det går an å streame filmer til iPader. Noen som har tips eller erfaring med dette? Skal legges mest mulig skjult i en E71