Gå til innhold

BMW 2002 Fredrik

Medlem
  • Innholdsteller

    1446
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn:
    Mann
  • Bosted:
    Tromsø
  • Kjøretøy
    2014 F31 320d X-Drive

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

BMW 2002 Fredrik's Achievements

  1. Kjører du med klimaanlegget i "auto"? Opplever det samme "problemet" i min F31 når jeg har klimaanlegget i auto og det er kalt ute. Forsvinner med en gang jeg trykker av "auto" funksjon. For meg virker det som om det kjøres for mye luft til enkelte dyser.
  2. På min F31 slår jeg av tenning med et trykk på start/stopp knappen før jeg holder spaken oppover. Jeg holder spaken oppe helt til vindusviskerne beveger seg, da slipper jeg spaken og viskerne går en hel runde før de til slutt stopper i servicemode. Bruker dette hver dag siden det er lettere å koste snø av bilen slik.
  3. M- sportsetene stjeler ca 5 cm, dette sammen med at fotbrønnen kommer lengre opp i kupéen gjør at det blir litt trang. Jeg er 183 og sitter ikke like godt bak "meg selv" i i4 som jeg gjør i min F31 nå. Av denne grunn dropper jeg M-sportsetene og går for vanlige sportsseter i tillegg til at det er noe snevert fargevalg på M-sport.
  4. Det vil ikke ha noe å si på bakseteplassen om du velger eDrive40 eller M50 siden begge bilene har akkurat den samme batteripakken. Som du selv sier videre oppnår du bedre bakseteplass ved å dropper M-sport stolene, som for øvrig er veldig klumpete i ryggen.
  5. Har egentlig snart gjeldsfri bil, men den begynner å dra på årene med kommende serviceutgifter m.m. Hadde egentlig tenkt å beholde den siden det nesten blir gratis bil og at jeg har et kommende husprosjekt, men igjen seiret ufornuftigheten. Selv velger jeg å lease ny elbil siden utviklingen er enorm for tiden og ingen vet hva en bil er verdt om 3-4 år. Hva skjer med drivstoffpriser fremover i disse miljøtider? Bompenger blir det også, så hvorfor ikke hive seg på bølgen?
  6. Jeg har akkurat skrevet kontrakt på i4 M50 pga utseende og ytelse. Er jo regelrett samme performance som M3/M4. Prismessig er jeg villig til å betale litt ekstra for kvalitet og kjøreegenskaper.
  7. Har hatt Bilstein B8 Sprint på min E46 med heller dårlig erfaring. Demperne varte bare i et halvt år før de var sprengt. Fikk nye på reklamasjon med samme utfall etter ca et halvt år. Sparka bilsteindemperne på dynga og kjøpte orginale som har holdt i over et år
  8. Jeg ville uansett valgt en norsk bil som er levert med 5 år garanti da importbiler ikke har denne fordelen. Dessuten er NOK svak for tiden og gjør at import i mer eller mindre grad ikke lønner seg. Ang leasing er det et alternativ jeg selv har vurdert for å slippe å binne opp før mye kapital samt at det fjerner "uroen" med verditap ved et evt. salg. Derimot er det veldig dyrt å lease en godt utstyrt bil og at mva må betales på leien og årsavgift.
  9. Er dessverre et gammel og kjent problem på E46. Problemet er bakruta som kan åpnes som videre fører til at varmetrådene slites av der pakningen treffer.
  10. Som du selv sier så har du et EGR-rørsystem som går innom kjølevannet. Dette er en eksoskjøler hvor det igjen sitter en termostat. Har du sjekket at spjeldene bakom radiatoren er lukket? Denne er vakuumstyrt og skal være lukket ved kald motor så lenge motoren går.
  11. Når du snakker om høyre side, er det høyre side når du sitter inne i bilen eller når du står foran bilen og ser ned i motorrommet? Er det sistnevnte har du en elektrisk varmekolbe som skal hjelpe deg med å få opp temperaturen i motoren. Disse kan bli defekt, men hvorvidt dette lar seg diagnostiseres med noe annet enn BMW sitt eget diagnoseapparat tørr jeg ikke å svare på. Derimot kan du starte med å bytte termostat i både egr kjøleren og til kjølevannet.
  12. Eller som jeg opplevde i helga under sterk vind og mye nedbør; gjennomvåt kupéfiltre!
  13. Du har ikke vært og køddet det til i den avanserte klimakontroll modulen inne på iDriven?
  14. X-drive systemet takler det helt fint! Det går helt fint med 225 på 8,5", men du vil få litt strekk.
×
×
  • Opprett ny...