Gå til innhold

ahj

Medlem
  • Innholdsteller

    4668
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    16

ahj vant dagen sist September 27 2021

ahj hadde mest likt innhold!

2 følgere

Profile Information

  • Kjønn:
    Mann
  • Kjøretøy
    i3S

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Bare å glede seg masse til en slik tur. Har hatt ti talls turer til alpene og du rekker ikke alt på en gang, heldigvis.
  2. Har brukt begge. Nettbil så er det budrunde fra oppkjøpere, så man kan ende med å få langt lavere enn forventet. Mens Rebil så var det som en innbytte pris. 30-40k under salgsverdi på finn.
  3. Hvis det er den annonsen vi har snakket om så har du korrekt Det blir veldig spennende, men veldig vemodig. Har bare hatt BMW siden jeg fikk lappen. Har opparbeidet en stor kunnskap som nå jeg ikke får brukt. Men jeg håper med tid at det kan komme inn en prosjektbil/kosebil som kan være BMW.
  4. Kan si at det blir spennende med en bil som er tysk og har 800V
  5. Takk for oppklaringen Det er det stedet på nett hvor man godtas litt uansett føler jeg og det er en massiv kunnskapsbank her. @Snagg30 Jeg har ikke BMW pr nå, jeg kan evt legge ut noe her når jeg henter nye bilen.
  6. Tusen takk for oppklaringen 😂 Det siste der, gjelder det bare Tesla eller gjelder det andre merker også? Som Porsche for eksempel 😂
  7. @Marius2002 hvordan er reglene for oss som ikke har BMW lenger men fortsatt ønsker å være aktivt medlem her inne? 🤭 Er det noe vi ikke kan si/snakke om eller er det en policy som vi må følge? 😂
  8. Noen som vet om man kan velge for eksempel BU eller andre bokstaver hvis man har mistet skiltene på bil? Eller blir man tildelt det som er i området?
  9. Tviler sterkt på det. Blir nok heller når Neue klasse kommer. Eller så beholder dem 400v der også...
  10. Bimmercode klarer ikke enda å kode siste versjon av Idrive så vidt jeg klarer å lese meg opp på. @Saltkjelen du vet dette kanskje?
  11. Gratulerer med flott bil!
  12. MHD har sagt før at de ikke leverer tuning til 45e. Står ingen steder at de har dette på dems sider, dette sa dem også når jeg spurte om jeg kunne overføre tuningen jeg hadde på 1 serien over på en 45e.
  13. Regner med at vi innen korttid ser dette hos @Fredrik 90
  14. quad motor i4M https://bmwi.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=2090820&fbclid=IwAR25hYwp1j1Bi8Bkf1GjUz0PXocAZHUlB7M1FBur0DdP_LGj8W0FdUdA2Ok
×
×
  • Opprett ny...