Jump to content

Se signatur for medlemmer på mobil


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
11 minutter siden, Streaxu skrev:

Hvordan ser deres ut på mobil da? På mobilen min vises da nettsiden som den gjør på datamaskinen, med signaturer å alt. Må zoome inn å ut heletiden. Iphone

Screenshot_20180828-232939.thumb.png.af5a00eeee559d48643dc25b9526e852.png

Samsung, standard nettleser.

Edited by Shattered
Link to post
Share on other sites

Kan velge om man skal ha mobil-versjon eller nettversjon helt nederst under "theme" eller hva det enn står. Selv bruker jeg nettversjon på mobil nå, da "aktivitet"-funksjonen er så sinnsykt treg i mobilversjonen.

Link to post
Share on other sites

Nettversjonen på mobil synes ihvertfall jeg er tungvint når en bare skal lese. Skal man legge inn et litt "mer avansert" innlegg er denne grei, men jeg har ikke brukt det på mange mange år :) Savner derimot ikke så veldig signaturer, av den enkle grunn til at jeg tror det har blitt veldig rotete på en mobilversjon, da innleggene er formet annerledes. Selv om signaturer er greit å få med seg. Jeg kunne ofte tenkt å sett kjøretøy/bosted ved nicket, i hvertfall kjøretøy. Men det er kanskje ikke en enkel måte å få dette ryddig på heller? :) 
 

Edited by Marius2002
Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

Jeg velger å bumpe denne, for dette kunne jeg godt tenkt meg en valgmulighet på selv. Det å kjøre Chrome-varianten som er nevnt føler jeg er uaktuel for min egen del da jeg ikke liker for store mobiltelefoner. Er dermed avhengig av mobiltilpasset innhold, men signatur/mer info enn det som er nå er høyt ønsket fra min side og.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...