Charlie M

Medlem
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Charlie M

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Kjøretøy
  BMW 320D E91 M Sport 2010

Nylige profilbesøk

388 profilvisninger
 1. Endelig var det tid for sommerhjul
 2. Charlie M

  Den store finn.no tråden.

  330e er kjekk også ja. Men som du sier så fås ikke den i touring. Grunnen til spørsmålet mitt er at jeg har sett andre F31 328i med mindre utstyr gå for høyere pris nå i høst og vinter. Da blir man litt nysgjerrig på hvorfor denne fortsatt ligger ute til salgs.
 3. Charlie M

  Den store finn.no tråden.

  http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=88519126 Noen som har sett på denne ? Hadde den vært nærmere skulle jeg tatt en tur. Lurer på hvorfor den har ligget ute såpass lenge.....
 4. Charlie M

  Slitt skjerm iDrive

  Kan også gå god for Novus produktene og fremgangsmåten med å fjerne hele antiglare belegget. Gjorde dette i sommer på min E91. La i tillegg på en skjermbeskytter fra Nushield laget til akkurat disse skjermene. Skjermen ble blank etterpå, men er ikke plaget med dette selv i sollys. Nå ser skjermen ny ut mens den tidligere så ut som om den var blitt rengjort med sandpapir. Skjerm før behandling Maskert opp og under polering. Måtte til med q-tips for å komme til i hjørnene. Må visst tørke litt støv Men skjermen ser bedre ut enn den gjør ny spør du meg. Nå er det også mulig å tørke støv forsiktig med en mikrofiberklut på skjermen uten at den blir full av riper.
 5. Er det mulig å benytte en antennesplitter av feks denne typen Antennesplitter koblet opp mot haifinnen på taket ? Er veldig lite gira på en glassantenne limt opp i en av rutene og prøver å finne ut om det finnes noen gode alternativer.. Ser også at Samme produsent har en Antenne beregnet for montering bak plast konstruksjoner. Kanskje denne kan monteres på innsiden av bakfanger ? Usikker på om den tåler montering utendørs.
 6. Charlie M

  Ulyd reimdrift e60 520d

  Hei, Hadde ganske lik lyd i min E91 320D. Her var det vibrasjonsdemperen som var ødelagt. Kanskje verd å sjekke ut ?
 7. Charlie M

  Carbon Splitter M-Tech E90/91

  Svarer like godt på min egen tråd Bestilte de splitterne jeg har linket til over og det kunne jeg ha spart meg for. Veldig dårlig passform. De følger ikke hovedkurven til støtfangeren slik at det ble 5-10mm glippe på hver side av splitteren. Måtte ha skrudd inn skruer i front for å få de til å ligge mot støtfanger. Dårlig passform i bakkant mot den svarte grillen med grøftelys. Karbonduken var også overstrukket et par plasser slik at det var mulig å se hvite prikker i karbonet. Samt veldig mye epoksy i front av splitteren slik at den fremstod som litt tåkete/grå. Jaja, man får hva man betaler for
 8. Charlie M

  Carbon Splitter M-Tech E90/91

  Er det noen som har prøvd ut noen av carbon splitterne til M-frontfanger til E90/91 som finnes på ebay ? De originale splitterne er jo passelig dyre Denne feks: http://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-Front-Bumper-Splitter-Lips-For-BMW-E91-E90-LCI-M-tech-Mtech-09-12-/191683030292?hash=item2ca132ed14:g:l-AAAOSweW5VJOy~&vxp=mtr
 9. Charlie M

  Den store LED pære tråden.

  Litt problemer med å bestemme meg her. Står mellom MTEC, LUX og DTEC. DTEC har akkurat kommet med sin V12 som ser ut til å være veldig lyssterke. Men etter å ha gjort litt research kan det virke som de har hatt en del barnesykdommer opp igjennom versjonene sine. Så litt usikker på hvor holdbare disse er sammenlignet med de andre to ? Leser også at en del har problemer med at LUX sine pærer flimrer under oppstart og slukking.
 10. Charlie M

  Den store LED pære tråden.

  Noen som har prøvd Lux sine Led H8 160 til AE som kom tidligere i år? http://www.luxangeleyes.com/products/lux-h8-160
 11. Charlie M

  Original produsent av clutch og svinghjul til E91

  Takker så meget ! Har en clutch som driver å lugger/sperrer ved igangkjøring. Har forstått det slik at det kom en oppdatert clutch i overgangen 2011/2012? Dersom jeg bestiller ZF clutch settet fra GS er dette den oppdaterte versjonen ?
 12. Er det noen som har oversikt over hvem det er som produserer svinghjul og clutch til E91 LCI ?Manuell girkasse, motorkode N47D20C. LUK ?
 13. Har selv 19" 313 felger på min E91 med Bridgestone R050. Kan bekrefte at riktig dekktrykk er særdeles viktig på RFT dekk med tanke på sporing. Når jeg fikk dette oppsettet på bilen første gang så sporet det som bare juling. For et mareritt tenkte jeg. Økte så trykket til det som står på innisden av b-stolpen som anbefalt trykk ved fullastet bil. MYE mindre sporing. Synes faktisk at de sporer overraskende lite størrelsen tatt i betraktning. Men litt støy blir det med såpass lite gummi og veldig stive dekksider.