Gå til innhold

Saltkjelen

Moderatorer
  • Innholdsteller

    18174
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    220

Saltkjelen vant dagen sist April 24

Saltkjelen hadde mest likt innhold!

Om Saltkjelen

Profile Information

  • Kjønn:
    Mann
  • Bosted:
    Oslo
  • Interesser:
    Bil, båt og eiendom!
  • Kjøretøy
    X5 30d, M550d og i4 M50

Nylige profilbesøk

26303 profilvisninger
  1. Ser for meg bra med forvirring her når du skal fortelle kona at hun må trykke på M etterfulgt tallet for å lagre seteinnstillingen - "jeg gjør jo det, men da justerer setet seg til en helt annen posisjon..." (Bilen har også M bakluke ) https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=332540571
  2. Spottet denne på vei til jobb i dag. Har sannsynligvis truffet midtrabatten og kjørt ut i grøfta. Litt fascinerende at dette er mulig å få til i en 60-sone, men det er naturligvis trist at slike biler blir offer for idiotkjøring.
  3. Fæl trend med urunde ratt. Ikke er det pent, ikke er det digg å ratte med og ikke er det behov for den angivelige ekstra plassen for å få ut det innerste beinet.
  4. Bort med skinntrukket airbag og rattvarmeknapp, og inn med flat bunn og racing-dott på toppen av rattet. Dotten er laget for å sørge for at de som tidligere ikke skjønte om regnsensoren var på (den gangen man hadde en knapp), nå skal også enkelt skal forstå at hjulene peker rett frem når dotten står mot nord. Og fra ambientbelysning under dashbordlistene til friskluftdysen.
  5. Du kan så si, men forkortelsen for en BMW X5 xDrive45e er vel faktisk intet mindre enn BMW X5 45e - all den tid BMW er en forkortelse for Bayerische Motoren Werke og det å forkorte tallet 45 er umulig. Ellers er det bare fint at Teslafolket (noen av dem) er flinke til å dra med Ten i Tesla i forkortelser. Hvis ikke ender man opp med at folk snakker om MY og M3 om hverandre, noe som bare er til forkleinelse og irritasjon for BMW-folket og M3-eiere.
  6. Dette var som forventet. Mer eller mindre helt likt som G22/G23 LCI.
  7. TMY = Tesla Model Y TMYP = Tesla Model Y Performance Endelig noen som bruker korrekt forkortelse for Teslaer. Ser mange bruker "M3" for Model 3, hvilket er helt krise. 😅
  8. 4,8iS front og underride er grisekult. Ante ikke at dette var en originaldel. Artig!
  9. Jeg irriterte meg over det samme, men trøstet meg med at lydbildet er noe av det vakreste fra BMW (definitivt en av de vakreste V8-lydene).
  10. iX facelift kommer mars 2025 og får nytt lysdesign. Det kan se ut til at det blir i retning Neue Klasse. Ellers må jeg si det runde rattet og detaljer i sølv gjorde sitt på iX.
  11. @Fredrik 90 Jeg liker naturligvis finn.nos konsept (og finn.no er nok allerede såpass godt innarbeidet at det vanskelig skal la seg gjøre å "ta knekken på dem"), men de nye sidene er som en protest å regne mot finn.no og deres monopolsituasjon. Dette vil på sikt medføre at finn.no reduserer prisene/forbedrer produktene, og kanskje de nye sidene samler seg og lager en finn.no 2.0? For å illustrere hvor lite forbrukervennlig finn.no har blitt i boligsektoren: Tidligere hadde alle annonser samme størrelse (men med mulighet for ekstra eksponering, ekstra interntjenester, ukens bolig etc. som tilleggsprodukt). Finn.no mente de kom på et genialt produkt ved å lage tre forskjellige annonserlayouter - liten, medium og stor. Den lille annonsen (som var det gamle standardformatet) ble skrapet ned til beinet innholdsmessig, men beholdt den gamle prisen (eller så var det en marginal prisøkning der). Den store pakken var i all hovedsak gammel annonse i stort format og med ukens bolig til dobbel/trippel pris. Da den lille annonsen blir usynlig blant de store og mellomstore annonsene, tvinges altså forbruker over til å kjøpe den største annonsepakken (uten nytt innhold) til en dobbel/tredobbel pris. Ukens bolig som tidligere hadde effekt, har nå ingen effekt siden "alle" har dette i den store annonsepakken. Ellers synes jeg ikke det er så ille at bilannonser og bilrelaterte ting (tilbehør) finnes på én side. Det er jo slik på finn.no i dag, bortsett fra at man går inn via en "felles inngangsdør". Det fungerer jo fint på mobile.de, uten at folk klager på at de ikke kan finne brukte sofaer, jobber og feriereiser der i tillegg.
  12. I en tid der finn.no blir utfordret på både eiendomsmarkedet (hjem.no) og bilmarkedet (drive.no), kommer nå den klassiske autodb.no tilbake! Måtte dette endre monopolsituasjonen til finn.no og sørge for at vi får bedre produkter til konkurransedyktige priser. https://www.tv2.no/broom/skal-gi-finnno-kamp-om-bilkundene/16633111/
  13. Spennende prosjekt av en herlig bil med herlig motor. 535i er kanskje ikke den sprekeste bilen, men gud bedre for et lydbilde det er. Kjenner savnet etter min tidligere E39 535i når jeg ser tråder som dette.
  14. BMW kjører på med live-show og greier når i4 LCI offentliggjøres onsdag 24. april. Ryktene skal ha det til at i4 M50 blir i4 M60 (i så fall blir det første gang "60" brukes på noe lavere enn 5-serie), men at dette først skjer 07/2025 i forbindelse med en batterioppdatering. Det blir artig å se hva LCI vil innebære, men tenker G22 4-serie legger føringene for hva en kan forvente. Forhåpentligvis er det noe artig LCI snacks som vi pre-LCI eiere kan ettermontere.
×
×
  • Opprett ny...